It’s official: dít is de nieuwe vriend van EOTBDD’s Isidora

Love is in the air!

Lees ook

In Ex on the Beach: Double Dutch wist ze de liefde niet te vinden, maar inmiddels is Isidora weer helemaal in love. Op haar eigen Instagram deelt de knappe blondine een kiekje van zichzelf en haar nieuwe lover.

Nieuwe liefde

Isidora is de ex van Sander van Vliet, die sinds kort ook een nieuwe vriendin heeft. Dat tijdperk ligt inmiddels ver achter haar, want de blondine is nu zelf ook weer gelukkig in de liefde. De knappe Miloš Aleksandrović is de lucky one! Miloš is een Servische zanger in een band.

“We zijn elkaar twee jaar geleden in Servië tegengekomen”, vertelt Isidora aan LoveReality. “Alleen op dat moment ging ik naar huis, dus konden we geen drankje doen. Maar nu, deze zomer, was ik weer in Servië en hebben we het hervat. De vonk is overgeslagen.” Cute!

Negatieve reacties

Tijdens EOTBDD kreeg Isidora regelmatig te maken met negatieve reacties. “Negativiteit blijf je houden, dat is helaas niet te stoppen”, zei de realityster daar destijds over. Gelukkig weet ze goed hoe ze met die reacties om moet gaan. “Ik accepteer het gewoon en trek me er niet veel van aan. Ik weet beter en weet hoe het precies is gegaan en daar gaat het om”, legt ze eerlijk uit. “Het is en blijft een realityshow, dus natuurlijk word je anders neergezet dan je eigenlijk bent. Ik had ook altijd een oordeel over andere mensen in een realityprogramma, totdat je het zelf meemaakt.”

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook