Aan déze Bachelor-dame zou Tony Junior nu zijn laatste roos geven

Spoiler alert: hij gaat niet opnieuw naar Julia.

Lees ook

In de laatste aflevering van De Bachelor zagen we dat een dolverliefde Tony Junior zijn laatste roos aan Julia gaf. Inmiddels zijn de twee echter niet meer happy together, zo bleek in de veelbesproken reünie-aflevering. In gesprek met RUMAGTV vertelt de knappe dj aan wie hij nú zijn laatste roos zou willen geven.

Laatste roos

Helaas bleken Tony en Julia geen match made in heaven te zijn. Reden genoeg voor Fawrynotsawry en René Watzema om aan de dj te vragen aan wie hij zijn laatste roos zou geven als hij het nu opnieuw mocht doen. Enne, daar heeft Tony een heel duidelijk antwoord op. “Met honderd procent overtuiging gaat deze naar Oriana“, stelt hij in een video van RUMAGTV. “Dat meen ik serieus.”

Waarom die felbegeerde roos nu wél naar de runner up gaat? “Omdat zij degene was die haar hart het meest heeft opengezet naar mij, het meest oprecht was en geen shit heeft gepraat over anderen”, legt Tony uit. “Zij was een van de weinigen die geen slechte woorden overhad voor anderen. Zij was lief, zij was echt en ik gun haar echt de allerbeste man van de wereld. Daarom geef ik deze aan die man en hoop ik dat hij haar die roos geeft”, besluit hij. Maarre, wil hij die roos niet liever zelf overhandigen? “Misschien ook wel.” Oeh!

Meest oprecht

Dat Oriana nog steeds een gebroken hart heeft na het hele Bachelor-avontuur, raakt Tony. “Deze hit mij gewoon. Ik vond het écht heel erg voor haar”, reageert de dj aangeslagen als hij beelden van een huilende Oriana te zien krijgt. “Op het moment dat ik haar vertelde dat ik haar die (laatste, red.) roos niet gaf, brak zij in tranen uit. Ik krijg gewoon een soort van kippenvel, ik vond het echt heel zielig voor haar”, blikt hij terug.

In de Bachelor-reünie vertelde Oriana dat ze niks meer van Tony had gehoord na de finale. Waarom de handsome dj niks van zich liet horen? “Ik wist niet wat ik haar moest vetellen”, vertelt hij eerlijk. “Kort daarna stuurde ze mij een berichte dat ze nog steeds pijn had en dat ze wilde weten: was je real met me? Ik zeg: lieverd: ik was honderdduizend procent real met je, ik voelde echt heel veel voor je. Alleen ja, ik moest kiezen”, legt hij uit. “Ik heb nu een beetje chill contact met haar en dan hebben we het er een beetje over. Maar dit vind ik heel erg. Zij was de meest oprechte vrouw van allemaal.”

Contact na reünie

Het is duidelijk dat het verdriet van Oriana en gevoelige snaar raakt bij Tony. “Na de reünie heb ik even heel snel met haar gesproken. Even een heel kort gesprekje gehad, dat het me heel veel deed en heb ik haar een knuffel gegeven.” De dj is blij dat hij dat heeft gedaan, zo vertelt hij. “Ja, dat ik haar even in de ogen kon aankijken, want ik zag dat ze was aangeslagen en dan dat ze er al heel lang mee zat. Dus alle liefde naar haar.” Ahw!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen) | Video: RUMAGTV

Laatste nieuws

Zie ook