Winning Wednesday: 3x een black velvet lingerieset van LingaDore t.w.v. €74,90

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mag Grazia 3x een black velvet lingerieset van LingaDore t.w.v. €74,90 weggeven!

LingaDore

Maak kennis met LingaDore, een modemerk dat lingerie-, badmode- en homewear-collecties over de hele wereld uitbrengt. De diverse collecties versterken niet alleen de vrouwelijke vormen, maar weten de schoonheid van de vrouw ook nog eens te benadrukken. Van luxe basics tot hebberigmakende, speciale items; alles is wel te vinden bij LingaDore.

Enne, ook niet onbelangrijk: alle items zijn bereikbaar voor elke vrouw. Zo is de lingerie en badmode van LingaDore verkrijgbaar in XS, maar ook in 4XL. Daarnaast zijn de items ook nog eens betaalbaar. Daar worden we blij van.

AW21 lingeriecollectie

Waar we helemaal blij van worden is de nieuwste AW21 lingeriecollectie van LingaDore. Deze collectie bestaat uit maar liefst tien (!) afwisselende series. Van velvet tot olive en van animal print tot delicated black: er is voor ieder wat wils.

Velvet

Een van onze favoriete series is de velvet-serie. Deze stoere, zachte en vooral comfortabele velvet-serie heeft in de hoofdrol de welbekende triangle bh met een mooie bijpassende lace slip of string, een comfortabele body en een geweldig comfy pak. Love it!

Win, win, win

Ben jij helemaal enthousiast geworden over de lingeriecollectie van LingaDore? Snappen we. De velvet lingerieset mag niet ontbreken in je kast en daarom geven wij maar liefst drie setjes weg. De set bestaat uit de black velvet triangle padded bra (t.w.v. €49,95) en de black velvet string (t.w.v. €24,95).

Wil jij kans maken op deze prachtige lingerieset? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij een van de lucky winners.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een black velvet lingerieset van LingaDore t.w.v. €74,90″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%22In+welke+maat+wil+je+de+padded+bra+winnen%3F%22%2C%22In+welke+maat+wil+je+de+string+winnen%3F%22%5D” ended_at=”21-9-2021″ terms=””]

Deze winactie loopt t/m 21 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws