9x Grazia + Rosefield sieradenset voor maar €30

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je een sieradenset van Rosefield cadeau ter waarde van €75!

Lees ook

Neem nu een halfjaarabonnement op Grazia en krijg een Snake ketting + armband van Rosefield ter waarde van €75 cadeau. De sieradenset heeft een finishing van
14K gouden plating op roestvrijstaal en maakt elke look helemaal af.

Rosefield

Als je op zoek bent naar accessoires die je elke dag kunt dragen, dan zit je bij Rosefield helemaal goed. Het Amsterdamse merk wil elke vrouw de kans geven om accessoires te dragen met een premium feel. Daarom maken ze elegante, minimalistische horloges met verwisselbare bandjes maar ook fijne, betaalbare sieraden die je makkelijk kunt mixen & matchen.

Je ontvangt dus niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog een sieradenset van Rosefield t.w.v. €75 cadeau! Samen voor maar €30. Dat is ruim 73% korting!

Ga snel naar Grazia.nl/Rosefield of bel naar 0251-257924 (ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur).

9x Grazia + Rosefield sieradenset voor maar €30

*Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €3,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws

Zie ook