Zien: de eerste beelden van seizoen 3 van Undercover

Het derde seizoen belooft opnieuw enorm spannend te worden.

Fans van de Netflix-hit Undercover, opgelet! Hoewel het nog even duurt voor seizoen drie van Undercover op de streamingdienst staat, weten we in elk geval wel dat het nieuwe seizoen opnieuw enorm spannend wordt. Netflix heeft namelijk de eerste beelden van het vervolg op de hitserie gedeeld!

Eerste teaser

Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) maken allebei een comeback in het derde seizoen van Undercover. Ferry komt op vrije voeten en wil zijn plek in de xtc-business terugkrijgen, nadat zijn plek aan de top werd overgenomen door echtpaar Leyla (Nazmiye Oral) en Serkan Bulut (Murat Seven).

Bob is gestopt bij de politie en dankzij een deal met justitie wil hij zijn leven weer op de rails krijgen. Het zal alleen niet lang duren voor Ferry hem vindt…

Seizoen drie

Naast Frank Lammers en Tom Waes zal ook Elise Schaap in seizoen drie te zien zijn. Iets waar veel fans blij mee zijn, aangezien iedereen baalde dat Ferry en Daniëlle zo weinig in seizoen twee te zien waren. In een eerder interview met Grazia vertelde Elise hier al kort over.

“Nadat ik bij Jinek vorig jaar aan tafel de komst van het derde seizoen van Undercover heb verklapt, durf ik eigenlijk niets meer te zeggen, haha. Maar Ferry en Daniëlle komen zeker terug in seizoen drie. Het hoe of wat, daar zwijg ik over… Ik weet dat er kritiek was op het tweede seizoen, maar hopelijk hebben we dat met de film goedgemaakt.”

Bron: Netflix | Beeld: Undercover

Laatste nieuws