Droomvacature: hier kun je geld verdienen door wijn te drinken

Op wijnreis naar Spanje? Yes, please!

Lees ook

Lekker aan een goed glas rode of witte wijn nippen en tegelijkertijd geld verdienen? Het kan! De wijnstreek Rueda in Spanje zoekt namelijk een heuse winefluencer.

Winefluencer

Heb jij naast je liefde voor wijn ook een passie voor social media? Dan is de functie van winefluencer de job voor jou. Het Spaanse wijngebied Rueda zoekt namelijk iemand die het wijngebied in 2022 wil vertegenwoordigen op social media.

Je kunt dus niet alleen je creativiteit uiten op social media en een carrière als influencer starten, je krijgt ook een heus winefluencer-pakket. Hierin vind je – of course – veel wijn, maar ook een vliegticket naar Spanje voor een geheel verzorgde wijnreis. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens 5000 euro voor betaald. Wij zijn om!

Wijnen, wijnen, wijnen

Wil jij kans maken om de baan als Rueda winefluencer binnen te slepen? Meedoen is eenvoudig. Deel tussen 20 en 24 september je liefde voor Rueda-wijnen op je Instagram-account. Wat je plaatst, mag je helemaal zelf bepalen. Hoe meer content je plaatst, hoe groter je kans wordt om deze klus in de wacht te slepen.

Tag @ruedawijnen in je post(s), volg het account en gebruik de hashtag #TasteRueda. Een vakjury zal uiteindelijk bepalen welke content het meeste opvalt en wie de felbegeerde job krijgt. Cheers!

Bron: Kookfans, Flavorflav | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook