Dave Roelvink schenkt klare wijn over ruzie met Donny

'Er is geen bom gebarsten ofzo.'

Lees ook

Dave Roelvink deelde eind april niet alleen dat hij vader wordt, maar ook dat hij en Donny hun ruzie hebben bijgelegd. De broers hadden elkaar een tijd niet gesproken, maar wilden niet uit de doeken doen waarom. De heren vertellen nu echter aan De Telegraaf dat er eigenlijk helemaal niet zoveel aan de hand was.

Geen bom gebarsten

Het was al langer dan een jaar hommeles tussen de gebroeders Roelvink, maar in april legden de twee hun ruzie bij. Maarre, wat was er nou eigenlijk aan de hand? “Er is geen bom gebarsten ofzo”, stelt Dave.

“Het was gewoon een kwestie van veel te veel op elkaars lip zitten. Het was ook zo weer goed, toen we daar aan toe waren”, vervolgt de dj.

Bijleggen

In de periode waarin de broers elkaar niet spraken, probeerde vader Dries zijn zoons weer te herenigen, maar dat voelde te geforceerd volgens Dave en Donny.

Toen Dave bekendmaakte dat hij en Jazzlyn ouders worden, belde Donny het stel echter meteen om hen te feliciteren. “'Kom dan even langs', zei hij, en dat heb ik de volgende dag gedaan. Nou, toen was het meteen als vroeger en was het meteen ook klaar.”

Bron: De Telegraaf, LINDA | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook