Laura Ponticorvo geeft update na bevalling

De influencer beviel dinsdag – veel eerder dan gepland – van een prachtige dochter.

Lees ook

De afgelopen week was een behoorlijke rollercoaster voor Laura Ponticorvo en haar hubby Ryan Rijger. Laura werd vorige week met spoed in het ziekenhuis opgenomen vanwege zwangerschapsvergiftiging en beviel daar dinsdagavond van haar prachtige dochter Giulia. Op Instagram Stories laat de influencer weten hoe het nu met haar en haar baby girl gaat.

Kleine strijder

“Bedankt voor alle lieve berichtjes”, begint Laura haar verhaal op Instagram Stories. “Giulia en ik zijn veilig in het ziekenhuis en papa gaat nu op en neer naar huis.” Gelukkig gaat alles goed met de kleine meid, die veel eerder dan gepland ter wereld kwam. “Ze doet het ontzettend goed en is echt een kleine strijder”, weet de kersverse mom te vertellen. “Aansterken, groeien, lekker rusten en veel huid op huid met ons. Dat is wat we nu doen.”

De kleine Giulia wordt goed in de gaten gehouden in het ziekenhuis, gaat Laura verder. “Ze is echt in heel goede handen! Ze krijgt nu voeding en vocht binnen via sondevoeding en ze wordt goed warm gehouden in de couveuse als we niet bij haar zijn. Ze is vredig en maakt het echt heel goed gelukkig.” Met de influencer zelf gaat het nog niet zo goed, laat ze weten. “Hopen dat mijn bloeddruk weer lager en stabiel blijft. Helaas schommelt deze nog steeds en is elk moment van meten weer spannend!”

Emotionele dag

Laura maakte woensdagavond bekend te zijn bevallen van haar prachtige dochter, die voluit Giulia Sébi Amore Margherita heet. “Ons wondertje is geboren op 7 september om 18:45 uur. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk”, deelde de influencer op Instagram. “Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zo lang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik, maar helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden.”

“Het was een bijzondere en emotionele dag gisteren, alles viel op z’n plaats en alles voelde ineens goed. Het was okay. Dit is ons pad en vanaf het moment dat wij realiseerden wat er ging gebeuren werden Ryan en ik sterker dan ooit”, vertelde Laura. De mom ging verder dat de bevalling eerder dan gepland kwam. “Veel eerder dan gepland en compleet anders dan hoe ik het ‘stiekem' toch had voorgesteld”, legde ze uit. “Ze is er… Gezond. Kneiter sterk. Prachtig en zo zo zo vredig. Ben zo trots op ons hummeltje, zo trots op mijn man en ook zo trots op mezelf! We did it.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook