De sterren voorspellen: dit is jouw horoscoop voor deze maand

Ga je de liefde van je leven ontmoeten? Of staat je een grote carrière-switch te wachten?

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 14 juli t/m 3 augustus voor je in petto hebben.

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Uit je baan of studie haal je de komende tijd veel plezier en voldoening. Je kunt je tanden in uitdagende projecten zetten en volop je talenten gebruiken. Hierdoor vliegen de weken voorbij. Wat financiën betreft, ziet het er rooskleurig voor je uit.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Planeet Uranus kan je extra chaotisch en onrustig maken en dan is het essentieel dat je op tijd ingrijpt. Trek je regelmatig terug wanneer je overprikkeld raakt of het overzicht verliest, dan ben je in no time weer op koers.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Je carrière of studie krijgt al je aandacht, waardoor je geliefde onbedoeld op de tweede plek komt. Probeer je hier bewust van te worden en ook quality time aan je relatie te besteden. Dan is iedereen blij en blijft alles in balans.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Maak je op voor een paar hectische weken. Je krijgt te maken met een fikse werkdruk en strakke deadlines, waarin weinig tijd voor jezelf overblijft. Plan af en toe toch momenten voor jezelf in om even bij te kunnen tanken.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Je stort je enthousiast en vol overgave op je baan of studie komende tijd en niet zonder resultaat. Je mag rekenen op positieve ontwikkelingen en nieuwe kansen. Ook wat financiën betreft, word je beloond voor je harde werken en tomeloze inzet.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Het is goed om een strakke planning los te laten en je flexibel op te stellen. Er wordt nogal wat van je gevraagd deze periode en niet alles is voorspelbaar. Blijf goed voor jezelf zorgen en geef op tijd je grenzen aan.

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Het is goed de komende tijd je budget in de gaten te houden, want dat kan flink onder druk komen te staan. Wanneer je ondoordacht geld uitgeeft, kun je in de problemen komen. Doe verstandig en voorkom dit soort vervelende issues.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Aan energie ontbreekt het je niet en het kost je weinig moeite om initiatieven of de leiding te nemen. Hierdoor boek je toffe resultaten op je werk en weet je als single een spannende lover aan de haak te slaan.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Vooral met collega’s of medestudenten heb je een toffe tijd, zeker wanneer je samen iets gaat ondernemen. Op liefdesvlak mag je rekenen op veel romantiek en intimiteit, buiten en tussen de lakens. Een match voor jou als single is absoluut mogelijk.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Je baan of studie stelt je voor pittige uitdagingen waar je niet omheen kunt. Gelukkig ben je doortastend en vasthoudend, waardoor je je er wel doorheen weet te slaan. Sterker nog, je weet zelfs ongekende resultaten en successen te boeken.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Het kost je komende weken weinig moeite je werk of studie te doen of te volgen, waardoor je tijd overhoudt voor jezelf, je lief of je vriendinnen. Toon het initiatief en plan iets tofs, daar doe je iedereen een groot plezier mee.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Je hebt de wind in de rug, alles wat je aanpakt wordt een succes en dat is super. Let wel op dat je niet overdrijft en ook af en toe relaxt en geniet, anders vergeet je onbedoeld jezelf, je lief en je vriendinnen.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek) | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws