Winning Wednesday: 1x 2 overnachtingen voor 2 personen + ontbijt in Hotel O Kathedral in Antwerpen

Doe mee en win!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we dankzij Moonback 1x 2 overnachtingen voor 2 personen + ontbijt in Hotel O Kathedral in Antwerpen weggeven t.w.v. €420!

Citytrip

Als er iets is wat we gemist hebben tijdens die ellenlange coronaperiode, dan was het een citytripje naar het buitenland. De stad verkennen, uiteten, cultuur snuiven en shoppen op plekken waar je nog nooit eerder bent geweest, we love it. Nu we eindelijk weer iets kunnen boeken, ondervinden we ook meteen een hoop struggles. Er is zoveel keuze als het gaat om hotels, dus hoe maak je een goede keuze? En in welk gebied moet je zoeken?

Op dat probleem heeft de eerlijke boekingssite Moonback een antwoord. Moonback is een platform dat zich richt op citytrips in Europa, waarbij Antwerpen de eerste stad is waar geboekt kan worden. Vanuit daar rolt het bedrijf uit naar andere steden. De boekingssite helpt bij het vinden van het hotel dat het beste bij je past, in de wijk waar jij graag wil verblijven. Extra fijn: Moonback laat de hotels zien in de vorm van een kaart, in plaats van een lijst. De nadruk ligt op het boeken van een hotel met een goed gevoel.

Hotel O Kathedral

Enne, om de lancering van deze boekingssite te vieren geeft Moonback in samenwerking met Hotel O Kathedral een verblijf in Antwerpen weg. In het hart van het historische Antwerpen, met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal, vind je Hotel O Kathedral. Het hotel ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, heerlijke restaurants, gezellige terrassen, musea, winkelstraten en de Schelde.

Hotel O Kathedral is een boetiekhotel met een uniek design. Je vindt hier 33 modern ingerichte kamers met designmeubelen, een open badkamer en prachtige houten vloeren. In de ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Ook kun je in de bar van het hotel terecht voor een ijskoud drankje en vind je een in-house chocoladewinkel en koffiehuis. Borrels, chocolade en koffie, wat wil je nog meer?

Win, win, win!

Zie jij een tripje naar Antwerpen wel zitten? Dat begrijpen we maar al te goed. Lucky you, want je maakt namelijk kans op 1x 2 overnachtingen voor 2 personen + ontbijt in Hotel O Kathedral in Antwerpen. Naast de overnachtingen en ontbijt win je ook een Moonback-pakket. Het pakket bestaat uit leuke reisgoodies zoals een tas, tandenborstel, stock kaarten en ansichtkaarten.

Wil jij kans maken op deze fijne overnachting met ontbijt én Moonback-pakket? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x 2 overnachtingen voor 2 personen + ontbijt in Hotel O Kathedral in Antwerpen” description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%22Waarom+zou+je+deze+citytrip+graag+willen+winnen%3F%22%5D” ended_at=”28-9-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt tot en met 28 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws