Eerste relatie in Temptation Island: Love or Leave hangt aan zijden draadje

Oh no...

Nu de singles en koppels in Temptation Island: Love or Leave zich gesetteld hebben in de villa's en de eerste feestjes alweer achter de rug zijn, is het tijd voor het eerste kampvuur. Niet alleen zorgt dit voor een hoop tranen, ook lijkt één van de relaties al finito.

‘Vieze dingetjes zeggen’

Tijdens het eerste kampvuur in Temptation Island kregen de ladies te zien wat hun mannen in de afgelopen dagen en nachten hebben uitgespookt. In de voorgaande seizoenen bracht dit eerste kampvuur nog niet veel teweeg, maar dat is in dit seizoen wel anders. De relatie tussen Nico en Donna lijkt namelijk niet helemaal steady meer te zijn.

Op de kampvuurbeelden die Donna te zien kreeg, zien we Nico en single Presley op een bedje aan het zwembad liggen. Dat de camera's nog draaien is iets waar Nico zich bewust van is, maar toch weerhoudt dit hem niet om een aantal opmerkelijke zinnen eruit te gooien. “Kom maar dichterbij me”, “nu krijg ik het helemaal warm” en “ik doe wel die zender uit hoor, dan horen ze ons niet meer. Kunnen we vieze dingetjes zeggen”, weet Nico op beeld te vertellen.

Tranendal

De beelden die Donna van haar vriend te zien krijgt zijn behoorlijk shocking. Het duurt dan ook niet lang tot de beauty in tranen uitbarst. Bij het zien van nóg meer beelden van Nico wordt namelijk duidelijk dat hij een aantal pluspunten bij Presley ziet, die volgens hem bij Donna ontbreken.

“Hij maakt mij echt belachelijk. Vent, toch. Holy shit“, weet Donna te reageren op de beelden. “Ik ben gewoon belachelijk gemaakt”, zegt Donna terwijl ze het armbandje dat ze van Nico kreeg weggooit. “Ik kan niet meer. Ik wil gewoon naar huis.” Aiii…

De nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave is vanaf nú te zien op Videoland.

Beeld: Videoland (Temptation Island: Love or Leave)

Laatste nieuws