Oh no: slecht nieuws voor First Dates-fans

Het nieuwe seizoen zal er een tikkeltje anders uit gaan zien...

Lees ook

Deze week was het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van First Dates is weer van start gegaan. Deze keer nog mét de oude vertrouwde gastheer Sergio Vyent, maar dat zal vanaf volgend jaar wel anders zijn. Sergio heeft namelijk laten weten dat hij volgend seizoen niet in het datingprogramma te zien zal zijn.

Theater

Too bad, als je het ons vraagt. Sergio gaat vanaf november aan de slag met zijn eigen theatertour Under His Skin, en daardoor heeft hij geen tijd voor de opnames van First Dates. “In november ga ik een theatertour doen met Jim Bakkum en helaas past dat niet in mijn agenda met de nieuwe opnames van First Dates, die dan ook plaatsvinden”, vertelt Sergio aan Nu.nl. Ik wil heel graag met Jim het theater in. Die twintig shows stonden al vast.”

Terugkeer

We hopen natuurlijk dat Sergio na zijn theatertour gewoon weer terugkeert in First Dates, maar dat weet de gastheer nog niet zeker. “We zien daarna wel hoe het gaat, maar ik sta er wel voor open om terug te keren”, stelt Sergio. BNNVARA wil er nog niet zoveel over kwijt. “We moeten nu op zoek naar een nieuwe maître voor het seizoen dat vanaf begin volgend jaar te zien zal zijn. Als we daarna weer een nieuw seizoen mogen maken, liggen alle opties open. Hoe we dan verdergaan en met welke maître, is op dit moment nog niet te zeggen.”

Gelukkig is knappe barman Victor er in ieder geval wel gewoon bij!

Bron: Superguide | Beeld: First Dates, NPO

Laatste nieuws

Zie ook