Oeh la la: is De Bachelors Diva gelukkig in de liefde?

Heeft Diva inmiddels een nieuwe lover gevonden?

Na een relatie van ruim vier jaar besloot Diva mee te doen aan De Bachelor. Haar doel was natuurlijk om er met Tony Junior vandoor te gaan, maar dit mocht helaas niet baten. Maarre, heeft de beauty misschien iemand anders aan de haak geslagen na haar deelname?

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de reünie-aflevering van De Bachelor.

Juicy

Dat de reünie-aflevering een hoop juicy momenten bevatte, moge duidelijk zijn. We weten inmiddels dat Tony en Julia tóch niet meer samen zijn en dat Tony het blijkbaar nog gezellig heeft gehad met Maxime. Enne, dat Tony uiteindelijk niet de ware is tegengekomen tijdens of na het programma, betekent niet dat de dames dat ook niet hebben.

Nieuwe lover

Sterker nog, Diva hint tijdens de reünie-aflevering stiekem op een nieuwe lover in haar leven. Nou ja, presentator Rick Brandsteder 'had dat in de wandelgangen vernomen'. “Is er inmiddels ook een Divo in jouw leven?”, vraagt Rick plagend, waarop Diva slechts een beetje giechelt. “Is het al dikke mik?”, vraagt Rick vervolgens. “Nee”, grijnst Diva. “Of is het alweer uit?”, plaagt Rick haar, maar Diva wil er niet per se antwoord op geven. Oeh! To be continued…

Bron: Videoland | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws