Schoonmoeder André Hazes over relatie met dochter: ‘Je hoopt dat het allemaal goed gaat’

De moeder van Sarah maakt zich zorgen om haar dochter.

Lees ook

Sinds Sarah van Soelen en André Hazes naar buiten brachten dat zij een happy couple zijn, kregen de twee bakken kritiek over zich heen. Al deze kritiek is de moeder van Sarah, Rebecca, niet in de koude kleren gaan zitten. Zij maakt zich best wel zorgen om haar dochter, zo vertelt ze aan weekblad Party.

Veel kritiek

In een interview met weekblad Party vertelt Rebecca dat ze zich nogal druk maakt om haar dochter. Sarahs relatie met André ging niet alleen over rozen, want ze heeft veel kritiek gekregen.

“Ze staat nu in de boze buitenwereld en dan hoop je dat dat allemaal goed gaat. Ze heeft veel rottigheid over zich heen gekregen nadat bekend werd dat zij en André een relatie hebben”, vertelt André’s schoonmoeder. Toch denkt Rebecca dat het stel goed met alle negatieve reacties om weet te gaan. “Ze doen het echt heel goed samen.”

Rottigheid

Echter waren niet alleen Sarah en André het pispaaltje, want ook Rebecca heeft rottigheid over zich heen gekregen. “Ook ik heb dingen over me heen gekregen. Ik heb nare berichten ontvangen, maar ik kan er als moeder zijnde al helemaal niets aan doen. Dit soort dingen gebeuren: twee mensen worden verliefd…”, aldus Rebecca.

Bron: Story, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook