Babynieuws: Laura Ponticorvo bevallen van dochter

'Veel eerder dan gepland', deelt Laura op Instagram.

Afgelopen dinsdag zijn Laura Ponticorvo en lover Ryan ouders geworden van hun eerste kindje samen. Via Instagram deelt Laura het heuglijke nieuws en vertelt ze hoe het nu met haar gaat.

Prachtige naam

Via Instagram laat Laura weten dat haar prachtige dochter afgelopen dinsdag is geboren. Het kleine meisje heeft een prachtige naam gekregen, Giulia Sébi Amore Margherita. “Ons wondertje is geboren op 7 september om 18:45. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk”, deelt Laura op Instagram.

Onlangs deelde Laura dat ze in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een zwangerschapsvergiftiging. De geboorte van haar kersverse dochter had nog iets langer op zich moeten laten wachten, maar volgens Laura maakt de kleine meid het goed. “Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zo lang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik, maar helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden.”

Emotionele dag

“Het was een bijzondere en emotionele dag gisteren, alles viel op z’n plaats en alles voelde ineens goed. Het was okay. Dit is ons pad en vanaf het moment dat wij realiseerden wat er ging gebeuren werden Ryan en ik sterker dan ooit”, gaat Laura verder.

De mom legt uit dat de bevalling eerder dan gepland kwam. “Veel eerder dan gepland en compleet anders dan hoe ik het ‘stiekem' toch had voorgesteld”, legt Laura uit. “Ze is er… Gezond. Kneiter sterk. Prachtig en zo zo zo vredig. Ben zo trots op ons hummeltje, zo trots op mijn man en ook zo trots op mezelf! We did it.”

Ondanks dat het kleine meisje het goed maakt, is Laura naar eigen zeggen nog niet beter. “Helaas ben ik nog niet beter, dus alles loopt even heel anders dan gewenst natuurlijk. We blijven door vechten en zoal we altijd zeggen: we got this.” Heel veel sterkte en geluk, Laura!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws