Musthave alert: om deze speciale reden wil je de Forever Locked Bracelet hebben

Deze gouden armband met permanente sluiting is een forever musthave.

Lees ook

Als we iemand een bijzonder cadeau willen geven, denken we al snel aan een prachtig juweel van hoogstaande kwaliteit. Een sieraad dat je voor altijd bij je kan dragen. C’est Moi Jewels tilt dit idee naar een hoger niveau. Het sieradenmerk lanceerde onlangs de gouden Forever Locked-armband. En jawel, zoals de naam al doet vermoeden is het na het sluiten van de armband niet meer mogelijk om ‘m te openen. Hier heb je dus forever plezier van.

Primeur

Met de Forever Locked-armband, ontworpen door Art Jagesar, eigenaar van C’est Moi Jewels – heeft het sieradenmerk wel iets heel speciaals gedaan. Wereldwijd is er namelijk nog geen enkel sieraad dat na het eenmalig sluiten niet meer opengaat. Niet zo gek dat Art haar bracelet met permanente sluiting daarom ook liet patenteren.

Enne, dat is nog niet alles. De Forever Locked-armband is gemaakt van gerecycled ’ethisch’ 14 karaat goud. Dat wil zeggen dat het sieraad is vervaardigd door internationaal gecertificeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste sociale en ecologische normen. Het sieraad is dus niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens milieuvriendelijk gemaakt. C’est Moi Jewels hoopt op deze manier dan ook een positieve impact te hebben op de maatschappij én het milieu.

Forever Locked

Forever Locked-armband

Het bijzondere sieraad is verkrijgbaar in zes verschillende stijlen en drie maten én is ook nog eens te personaliseren. Zo is het mogelijk om initialen, een vingerafdruk of zelfs as in de sluiting te laten graveren. Met dit tijdloze en duurzame sieraad kun je dus altijd verbonden blijven aan je geliefden. Hoe bijzonder!

Maarre, hoe kwam ontwerper Art eigenlijk op het idee van dit bijzondere sieraad? “Na de hoge mate van isolatie tijdens de pandemie, wilde ik een sieraad ontwerpen – bedoelt voor een breed publiek – dat verbintenis symboliseert. Eeuwige verbintenis wat ervoor zorgt dat herinneringen weer tot leven komen, generatie op generatie”, deelt de ontwerper. Wauw.

Tracemark

Als je de Forever Locked-armband bemachtigd, ben je niet alleen in het bezit van een prachtig sieraard dat je voor altijd draagt. Een ander uniek element aan de armband is dat er een heuse tracemark aan gekoppeld is. Middels de tracemark – een unieke QR-code waarmee de armband is voorzien – krijg je een volledig inzicht over de afkomst van de gebruikte materialen van de armband. Inderdaad, zo kun je zien dat de armband echt is gemaakt van gerecycled goud en is vervaardigd is door gecertificeerde fabrikanten.

Bekijk de zes verschillende stijlen van de armband hieronder. HIER kun je de speciale armbanden bestellen.

Laatste nieuws

Zie ook