Gespot op de catwalk: ‘Night Clubbing’ op je oogleden

Va-va-voom fantastic!

Of we nu in de club staan te dansen of thuis op de bank zitten: onze make-up moet on fleek zijn. Gelukkig konden we bij Amsterdam Fashion Week alvast wat inspiratie opdoen. MAC Cosmetics verzorgde de make-up voor de show van REconstruct en nodigde Grazia uit om een kijkje te nemen. Hier spotten we onze favo trend: night clubbing.

Make-up voor het najar

Oogleden die YES zeggen en futuristische eyeliner: de make-up looks van REconstruct zijn een grote inspiratiebron. Dit najaar zetten we onze eyeliner helemaal boven de arcadeboog en gebruiken we neonkleuren en glansproducten (zoals MAC Lipglass Clear) om onze ogen en lippen nog meer op te laten vallen. Hopelijk kunnen we snel weer dansen in de clubs, want deze looks moeten gezien worden.

Bij MAC Cosmetics durven ze grenzen te verleggen en taboes te doorbreken, en dit zagen we ook zeker terug op de catwalk. Van rollerschaatsen tot voguing en zelfs een paaldanseres: de sfeer was hot, hotter, hotst! Op het gebied van make-up ging MAC Cosmetics een stap verder en zagen we oude trends in een nieuw jasje. Zo werd de eyeliner helemaal opgetrokken tot boven de wenkbrauw, kwam de dun getekende wenkbrauw anno 2000 weer terug en werden de lippen met een donkere lip liner omlijnt.

Less is less

More is less, maar less is ook nog steeds more. Want naast de fantastische make-up looks die ons naar een andere planeet brachten, zagen we ook een nieuwe favoriet voorbijkomen: witte eyeliner dat vanuit de wenkbrauw naar de neus is getrokken. Hiermee accentueer je niet alleen je jukbeenderen (hallo, cheeks of steel), maar krijg je ook meteen een futuristische look. Dit is zeker eentje die we gaan proberen!

Beeld: Isabel Janssen voor M.A.C Cosmetics

Laatste nieuws