Tony Junior over de Bachelor-reünie: ‘Er zijn een paar dingetjes die ik kwijt wil’

De reünie-aflevering van De Bachelor belooft behoorlijk juicy te worden.

Morgen is het ein-de-lijk zover: de grote reünie van De Bachelor. Na een week wachten zullen we eindelijk ontdekken of Tony Junior en Julia nog happy together zijn én wordt er met alle dames teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Enne, als we Tony mogen geloven wordt het behoorlijk juicy.

Reünie-aflevering

We zitten met smart te wachten op de reünie-aflevering van het programma dat ons de afgelopen weken enorm heeft beziggehouden. Videoland snapt de struggle en deelt hierom een kleine teaser van de Bachelor-reünie. In deze video op Instagram zien we de dames én Tony één voor één hun verwachtingen over de reünie uitspreken. En dat belooft veel goeds.

“Ik denk wel dat er een beetje reuring gaat komen”, begint Sarai in de video. Waarna ook Tony zijn zegje doet: “Door het zien van de afleveringen heb ik een andere kant gezien, daarom heb ik wel wat dingetjes die ik kwijt wil.” Die paar dingetjes die Tony kwijt wil, daar zijn we vooral benieuwd naar. En als we Diva mogen geloven dan gaat dat voor behoorlijk wat ophef zorgen. “Ik ben vooral benieuwd hoe ver het gaat escaleren”, zegt de beauty lachend.

Modder gooien

Eerder deze week liet Tony in een interview met FunX al blijken dat hij niet helemaal tevreden was met de uitspraken van bachelor-dames in bepaalde interviews. Verschillende ladies hebben in de afgelopen periode het een en ander over Tony gedeeld. Zo noemden ze hem 'nep' en 'two-faced'.

“Weet je, heel veel van die dames hebben geen media-ervaring”, had de dj daar over te zeggen. “Ze zien zichzelf voor het eerst terug op tv en dat is confronterend. Ze zijn een beetje butthurt en dan gaan ze met modder gooiden. Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen”, gaat Tony verder. Volgens hem verspreiden de dames gewoon onwaarheden. “Als ik iets niet ben, is het two-faced.” Duidelijke taal, Tony.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws