Wow: zó ziet Rebecca Black er nu uit

De Friday-zangeres ziet er anno 2021 héél anders uit.

'Friday, Friday, gotta get down on Friday.' Och, wat was dit toch een fantastisch nummer van Rebecca Black. Het nummer is – schrik niet – dit jaar maar liefst tien (!) jaar oud. Hoog tijd om eens te kijken hoe het nu met de zangeres gaat.

Friday

Met de release van Friday werd Rebecca Black in één klap wereldberoemd. Maarre, niet iedereen was positief over het catchy nummer. Zo stond de clip een tijdlang bovenaan de lijst met de meest downvoted video's op YouTube en kreeg Rebecca heel wat kritiek over zich heen. Gelukkig liet de jonge zangeres zich niet uit het veld slaan en bleef ze doen wat ze leuk vond: zingen. Enne, de clip is inmiddels ruim 154 miljoen (!) keer bekeken, dus who's laughing now?

In de jaren na Friday bracht Rebecca meerdere singles uit, waaronder – hoe kan het ook anders – het nummer Saturday. Dat was of course een nummer met een flinke knipoog naar haar eerste song. Ook startte de zangeres haar eigen YouTube-kanaal, waar ze bijna anderhalf miljoen abonnees heeft. Op haar kanaal geeft Rebecca een kijkje in haar leven, doet ze challenges, showt ze haar make-uplooks en zingt ze covers. Begin 2016 lanceerde ze haar eigen docu, getiteld' Life After Friday'. Hierin praat ze openhartig over de nasleep van het nummer: de plotselinge bekendheid, het afronden van haar school en het starten van haar muziekcarrière.

Queer

In 2020 kwam de beauty uit de kast als queer. “De afgelopen jaren heb ik veel gesprekken gevoerd met mezelf en mijn vrienden en familie. Voor mij voelt het woord queer heel fijn. Ik heb met veel verschillende mensen gedatet en ik weet niet echt wat de toekomst voor mij in petto heeft”, zei Rebecca er destijds over.

Inmiddels kan Rebecca haar true self zijn én heeft ze haar eigen, unieke sound gevonden. Afgelopen zomer kwam ze daarom met een eigen plaat, genaamd Rebecca Black Was Here, waarop we een héél andere kant van de zangeres zien.

Benieuwd hoe Rebecca Black er anno 2021 uitziet? Wij zetten een paar recente foto's voor je op een rij.

Rebecca ging ook een tijdlang met platinablonde lokken door het leven, wat haar ook fabulous stond als je het ons vraagt.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws