Freek Vonk verbaast volgers met spannende foto van nieuwe vriendin

O my...

Lees ook

Onlangs maakte Freek Vonk bekend dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is. Hij heeft namelijk een relatie met de stunning Franka Vedder. Op Instagram verrast hij zijn volgers nu met een héél spannend kiekje van zijn lover.

Bijzondere kennismaking

Als je een relatie hebt met Freek Vonk, heb je ook een relatie met zijn bijzondere dierenvrienden. Dat weet Franka Vedder nu als geen ander. Inmiddels heeft zij kennisgemaakt met de witkeelvaraan van Freek en dat beviel blijkbaar erg goed. De twee zijn al besties, als we het kiekje van Freek mogen geloven. “Goedgekeurd door Johan”, schrijft de bioloog bij de foto.

Freeks volgers zijn onder de indruk van de stoere actie van zijn nieuwe vriendin. Zo reageren onder anderen Chantal Janzen, Bram Krikke en Nicolette van Dam met hartoogjes en hartjes. “Je twee grote liefdes. Prachtige foto”, schrijft een volger. “Wow stoere meid, is op haar toekomst voorbereid”, reageert een ander. You go, Franka!

Eigen sieradenmerk

Komt Franka je bekend voor? Dat kan heel goed kloppen. Franka is namelijk het zusje van de beroemde zussen Anne en Esther Vedder, die het brein zijn achter het populaire sieraden- en accessoiremerk Vedder & Vedder.

Niet alleen Anne en Esther zijn dol op sieraden, ook Franka is ondergedompeld in luxe. Zo heeft ook zij haar eigen sieradenmerk, genaamd Franky Amsterdam. Een ondernemende lady, dus. Wij wensen de twee tortelduifjes veel succes samen!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook