Ex-vriendin Sonny neemt geen blad voor de mond in Eating With My Ex

Sonny's ex-vriendin heeft wel het een en ander te zeggen over zijn Temptation Island-deelname.

Lees ook

Sonny Lorenzo kennen we natuurlijk allemaal nog van het vorige seizoen Temptation Island: Love or Leave, waar hij samen met zijn ex-vriendin Jaydi Dubois aan meedeed. Maarre, Jaydi is niet de enige ex van de goedlachse Sonny. In Eating With My Ex schuift hij aan voor een bijzonder diner met zijn ex-vriendin Jaleesa, die zéker geen blad voor de mond neemt.

Bijzondere uitspraken

Sonny's ex Jaleesa heeft zijn Temptation Islanddeelname natuurlijk ook meegekregen en heeft hier wel het een en ander over te zeggen. “Welk moment vond je dan extreem heftig?”, horen we Sonny zeggen in de preview van de aflevering. “Nou, vooral hoe je tegen die vrijgezelle dames aan het praten was. Dat je ze kan helpen en dat je ze hoger kan brengen en ze kan onderhouden en zo. Wajo”, weet Jaleesa te vertellen.

Ondertussen zakt Sonny nog net niet door de grond van schaamte. “Ja, toen ik dat zag, dacht ik ook wel van: wauw. Maar ik zeg het je eerlijk, als ik helemaal straalbezopen ben zeg ik vaak eerder iets om mensen aan het lachen te maken dan dat ik iets zeg wat ik echt meen”, verklaart hij. Jaleesa denkt er nog wel het hare van. “Ik dacht weer van: uh, dat kun je ook écht niet zeggen. Dat bedoel je waarschijnlijk echt niet zo, maar alsnog zeg je het wel.”

Veranderd

Gelukkig kan Sonny er het positieve van inzien. “Ik heb op de blaren gezeten, maar het grappige is dat het blauwtje dat ik heb gelopen, mijn grootste succes is geworden. Als ik op straat loop, wil iedereen met me op de foto”, vertelt hij.

“Dat is wat jij meemaakt, ik maak het op een heel andere manier mee”, zegt Jaleesa eerlijk. Ze vraagt zich dan ook oprecht af of Sonny spijt heeft van bepaalde dingen die hij gezegd of gedaan heeft, want op deze manier herkent ze haar ex-vriend niet terug. “Als je er geen spijt van hebt, kan dat natuurlijk ook. Maar dan ben je gewoon veranderd”, houdt ze hem een spiegel voor. “Ik zag niet de Sonny daar wie ik ben als ik in de spiegel kijk”, antwoordt Sonny. “Dan zie ik wel gewoon een andere jongen. Dus misschien was het niet de meest wijze keuze van mijn leven als ik later mijn kist in ga, maar op dit moment brengt het me heel veel mooie dingen.”

Benieuwd naar de hele aflevering van Eating With My Ex? Je streamt 'm vanaf vrijdag op discovery+.

Beeld: RTL | Video: discovery+

Laatste nieuws

Zie ook