Zien: Ronnie Flex maakt acteerdebuut in déze Videoland-film

De rapper heeft een rol in een Nederlandse thriller.

Lees ook

Onlangs maakte Videoland bekend dat er drie (!) gloednieuwe Nederlandse films op de streamingdienst worden gelanceerd. Eén van deze pareltjes is De Sterfshow. En in deze film heeft niemand minder dan Ronnie Flex een filmrol weten te bemachtigen.

De Sterfshow

De Sterfshow – geregisseerd door Edson Da Conceicao – is een absurdistische thriller over een realityshow waarin wekelijks gestemd wordt welke Nederlander geëxecuteerd moet worden. In deze film zijn naast Ronnie ook Nasrdin Dchar, Peter Pannekoek, Victoria Koblenko en Abbey Hoes te zien.

In De Sterfshow draait het om Salman Seegers, een ondergewaardeerde patholoog die wordt ingezet voor de realityshow De Sterfshow. In dit populaire programma kunnen kijkers wekelijks stemmen op welke Nederlander er geëxecuteerd moet worden. Salman wordt door zijn medewerking aan het programma een BN'er en dat bevalt hem wel. Tot zijn zoon door een viral video bovenaan de zogenaamde 'Sterflijst' komt te staan…

Trailer

Videoland maakte onlangs de trailer van deze gloednieuwe film bekend en dat belooft heel veel goeds. Heel lang hoeven we gelukkig niet te wachten, want deze spannende sci-fi film is vanaf 27 september te zien op Videoland. We can't wait.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook