Famke Louise showt groeiende baby belly

Prachtig!

Lees ook

Vorige maand maakten Famke Louise en haar grote liefde Denzel Slager bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Inmiddels is haar babybump behoorlijk gegroeid, zo showt ze trots op Instagram Stories.

Babybump

We vermoedden het natuurlijk al een tijdje, maar begin augustus maakten Famke Louise en Denzel Slager finally bekend dat ze officieel een setje zijn. Maarre, er was nog meer om te vieren. Een dag later maakten ze namelijk met een prachtige video op Instagram bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. In de video zagen we dat de zangeres al een prachtige babybuik had, maar inmiddels is de bump nog weer een stukje gegroeid.

Op Instagram Stories plaatst Famke een close-up van haar belly, die ze met haar andere hand goed vasthoudt. RTL Boulevard wist de foto vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Powerwoman

Na de bekendmaking van de zwangerschap, vroegen veel volgers zich af of de zwangerschap gepland was. Op Instagram schepte Denzel daar onlangs duidelijkheid over. “Was het kindje gepland?”, vroeg één van zijn volgers tijdens een vragenrondje op Instagram. “Jazeker!”, antwoordde Denzel. “Het voelde heel goed allemaal… We hebben het er veel over gehad en al heel gauw gebeurde het. All glory to god.”

Dat Denzel een dad to be is, vindt het model behoorlijk spannend. “Het is geweldig! Wel heel erg spannend”, legde hij eerlijk uit. “Er gaat een hoop veranderen natuurlijk, maar ik kan niet wachten tot die kleine er is.” Enne, dat hij in Famke een goede moeder ziet, moge duidelijk zijn. Op de vraag wat Denzel zo bijzonder vindt aan Famke gaf hij een ontzettend lief antwoord. “Famke is echt zo sterk. Ze heeft natuurlijk best veel over haar heen gehad and she's still here. Daarnaast is ze super zorgzaam, lief en denkt ze altijd eerst aan anderen voordat ze aan zichzelf denkt. Een echte powerwoman dus.” Awh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook