Kylie Jenner bevestigt zwangerschap met video op Instagram

Kylie heeft inmiddels al een behoorlijke babybump, zo laat ze zien.

Lees ook

Al langere tijd klonken er rumours dat Kylie Jenner in verwachting is van haar tweede kindje samen met lover Travis Scott, maar nu heeft de realityster het vrolijke babynieuws ook zelf bevestigd. Op Instagram plaatst ze een veel te lieve video waarin ze haar zwangerschap bekendmaakt.

Pregnant

In de video laat Kylie een zwangerschapstest zien waar het woord 'pregnant' op te lezen is. Dat zij en lover Travis door het dolle heen zijn met het babynieuws, is overduidelijk. We zien hoe hij haar buik knuffelt en vervolgens heel excited is over een doktersbezoekje om de baby te zien. “Over slechts een paar dagen kun je de hartslag horen”, vertelt de arts, waarop Kylie en Travis beiden een big smile laten zien.

De eerste persoon aan wie Kylie en Travis het grote nieuws vertellen, is natuurlijk momager Kris Jenner. Dochtertje Stormi geeft een envelop aan haar oma. “Ooh, what is this?”, vraagt Kris. Terwijl ze de echo's uit de envelop haalt, vraagt ze verbaasd: “Are you pregnant?” Kylies moeder kan het amper geloven: “Stormi, er komt nog een baby. Dit is een van de mooiste dagen van mijn leven.”

Inmiddels heeft Kylie al een behoorlijke baby belly, zo laat ze zien in de video. Ook Stormi is door het dolle heen dat ze een big sister wordt. Aan het eind van de video geeft ze namelijk een dikke kus op Kylies babybuik. Cute!

Geruchten

Vorige maand kwam het nieuws al naar buiten dat Kylie opnieuw zwanger zou zijn. Bronnen die dichtbij Kylie en Travis staan, hadden het babynieuws bevestigd aan Page Six. Enne, ook Caitlyn Jenner leek op de pregnancy te hinten. Zij liet aan TMZ weten dat een van haar kinderen zwanger is, maar ze wilde niet zeggen wie.

Kylie herself reageerde lange tijd niet op de rumours, net als bij haar eerste zwangerschap. Toen liet ze zelfs helemaal niet weten dat ze in verwachting was. Pas een paar dagen na de geboorte van Stormi op 1 februari 2018 maakten Kylie en Travis bekend dat ze kersverse ouders waren geworden.

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook