Dít beautyproduct is het geheim achter de glow van Beyoncé en Meghan Markle

Als het goed genoeg is voor Beyoncé en Meghan, moeten wij het ook hebben.

Lees ook

Een crèmepje hier, een serumpje daar, een flinke laag highlighter en je hebt net zo’n glow als Beyoncé en Meghan Markle. Althans, dat dachten we. Hoewel hun skincare routine ongetwijfeld wat zal kosten, is hét geheim achter hun glow erg budgetproof.

Balm als highlighter

Heb je last van droge lippen of droge hakken? Dan heb je misschien weleens de Aquaphor Skin Soothing Balm van Eucerin geprobeerd. Klinkt niet zo sexy, droge lippen en droge hakken. Maar wist je dat de balm ook gebruikt kan worden voor een glowy skin? Verschillende A-listers zijn in ieder geval overtuigd.

Een van die celebrities is niemand minder dan Meghan Markle. Zo onthult make-up-artiest Daniel Martin – die ook de make-up van de ex-actrice op haar trouwdag deed – dat hij deze balm gebruikte als highlighter. “Veel van mijn highlighting doe ik met skincare”, vertelde hij daarover aan E! Online.

Stralende huid

“Als je erover nadenkt is het heel logisch om huidverzorging te gebruiken in plaats van make-up”, vervolgt hij. “Je voegt dan hydratatie toe aan je huid, in plaats van producten die de poriën mogelijk verstoppen.” Het geheim voor een glowy skin is volgens Martin een huid die zeer gezond en gehydrateerd is. “Aquaphor geeft je diezelfde textuur, vooral wanneer het op de hoge punten van het gezicht wordt aangebracht.”

Overigens is Meghan Markle niet de enige bekende vrouw die fan is van het product. Ook Beyoncé is overtuigd van de werking van het Eucerin-product. Zo vertelde ze in 2010 aan Elle dat ze de balm elke avond voor het slapengaan aanbrengt op haar gezicht. En voor het product hoef je dus helemaal niet diep in de buidel te tasten. Zo scoor je het online al voor €6,95. Niet gek, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daniel Martin (@danielmartin)

Bron: Marie Claire, Glamour UK, E! Online, Elle UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook