Zien: zo ziet Jessica Simpson er nu uit

Herken jij de 'Newlyweds'-ster nog terug?

Lees ook

“Ben ik nu kip of tonijn aan het eten? Ik weet dat het tonijn is, maar er staat kip van de zee op”, “De enige sport die ik doe is winkelen” en “23 is oud! Het is bijna 25, wat bijna midden twintig is”, Jessica Simpson heeft in Newlyweds voor flink wat iconische quotes gezorgd. Inmiddels is het al zestien jaar geleden dat we Jessica en ex-hubby Nick Lachey in het MTV-programma zagen. Hoe gaat het nu met Jessica?

Newlyweds

Back in the day konden wij ons uren vermaken met de programma's op MTV. Van Room Raiders tot Dismissed: deze iconische shows hebben een speciaal plaatsje in ons hart. Net zo'n pareltje was Newlyweds: Nick and Jessica. Hierin volgden we het leven van Nick Lachey en Jessica Simpson, die net in het huwelijksbootje waren gestapt. Met de nuchterheid van Nick en de spontane en soms dommige momentjes van Jessica was dit pure entertainment.

Waar Nick al bekend was bij het grote publiek als lid van boyband 98 Degrees, brak Jessica door het realityprogramma ook eindelijk door als zangeres. Zo werd haar single With You een enorme hit in de Verenigde Staten. Later maakte ze haar acteerdebuut in The Dukes of Hazzard, waarin ze Daisy Duke speelde. Na slechts drie jaar getrouwd te zijn besloten Jessica en Nick uit elkaar te gaan, omdat ze te veel uit elkaar waren gegroeid. Enne, dat betekende natuurlijk ook het einde van Newlyweds. Sad!

Heftig leven

Inmiddels is Jessica 41 jaar en is ze gelukkiger dan ooit. Ze is getrouwd met American football-speler Eric Johnson, met wie ze drie kinderen heeft.

Tegenwoordig staat ze niet meer zoveel in de spotlights, maar achter de schermen is ze een busy bee. Zo heeft ze een eigen webshop met kleding, schoenen en accessoires. Ook schreef ze in 2020 een boek waarin ze openhartig vertelt over haar zangcarrière, haar relaties en het seksueel misbruik dat ze meemaakte als kind. Daarnaast komt in Open Book ook het effect van reality-tv ter sprake en heeft Jessica het over haar problemen met haar gewicht en met alcohol. Heavy!

Benieuwd hoe Jessica er nu uitziet? Wij zochten wat foto's op.

Tot slot nog een lieve foto met haar gezin. Cute!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook