Fall trends: deze kledingstukken mogen dit najaar niet ontbreken in je garderobe

Deze kledingstukken zijn echte musthaves.

Nog even en dan is het officieel herfst. Hoewel we nog hopen te genieten van een fijne nazomer, maken we ons ook alweer klaar voor de herfst. De kleedjes komen weer in huis te liggen en ook onze garderobe maken we fall ready. Enne, als je dan toch bezig bent: deze musthaves mogen dit najaar zeker niet ontbreken in je kledingkast.

Oversized trui

Oversized truien mogen zeker niet ontbreken in je garderobe. Niet alleen zitten deze kledingstukken enorm lekker, deze items geven je outfit ook nog eens een speelse look. Enne, niet geheel onbelangrijk: ze zijn ook nog eens lekker warm. Ideaal op een koude herfstdag. Overigens zijn ook oversized pakken deze herfst hot and happening.

Pantalons

Hoewel we onze skinny jeans echt geen vaarwel kussen, moeten we toch ook echt plaats gaan maken voor loose-fit broeken. Van losse, chique pantalons tot wide leg denim broeken: deze herfst zul je deze items gegarandeerd voorbij zien komen bij menig fashion influencer. Maar meteen inslaan dus!

90’s items zijn terug van weggeweest

Jawel, van bomber jacks tot lage broeken: de 90’s musthaves zijn ook de musthaves van het najaar 2021. Ook is het helemaal hip om denim op denim te dragen en om je in een broek te hijsen met printjes. En als je dan toch bezig bent: vergeet de accessoires niet. Zo maak je met een oversized, oranje zonnebril helemaal de blits.

Groen, groener, groenst

Groen zien is deze herfst niet iets om je voor te schamen. De kleur groen was deze zomer al helemaal populair en de herfst zal daar geen uitzondering op worden. Van felgroene blouses tot donkergroene jeans: het mag allemaal.

Paars

Nu we het toch over kleuren hebben: lavendel was al de pre-fall kleur en ook met deze kleur gaan we nog even verder. Het leuke aan deze kleur is dat er eigenlijk geen kleurregels zijn. Paars valt dan ook te combineren met vrijwel elke tint, al is de ene keuze net wat gewaagder dan de ander. Lekker experimenteren dus.

Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn op dit moment niet meer weg te denken uit het modebeeld. Combineer deze boots met een oversized blazer of geef je jurkje juist een stoerdere look door de boots eronder te dragen. Wil je gaan voor een opvallende look? Maak je outfit dan af met een dierenprint. Love it!

Cow print

En als we het toch over dierenprint hebben, tippen we meteen even de cow print. Hoewel we echt nog geen afscheid hoeven te nemen van panter-, slangen- en zebraprintjes mogen we daar nog wel een printje aan toevoegen: koeienprint. De koeienprint wordt vooral in natuurlijke kleuren gedragen. Denk aan een klassiek zwart-witte of bruin-witte cow print.

De mini-bag

Hoewel we de mini-bag niet bepaald praktisch kunnen noemen – er past niet meer dan een pinpas, lipstick en sleutelbos in – zien we deze musthave continu voorbijkomen op onze Instagram-tijdlijn. En wij snappen wel waarom. Deze tas past bij elke outfit en is al in ontelbaar veel kleuren beschikbaar. Niet zo gek dat al menig fashion influencer met deze tas is gespot.

Bucket bags

Ga je liever voor een tas waar iets meer spullen in passen? Ook de stijlvolle bucket bags zijn dit najaar een musthave. Vorig jaar was de bucket bag al veel te zien in de herfst en ook dit najaar mag-ie er zeker zijn. Met de bucket bag kun je je outfit een classy upgrade geven. Modekoningin Anna Wintour bekroonde de tas niet voor niets tot een van de items die je dit (na)jaar vaak zult zien. “Je hebt ze tegenwoordig in leder, in suède en in canvas. In elke stof die je maar kunt bedenken”, vertelde ze aan Who What Wear. Het moge duidelijk zijn: door de vele opties is er voor ieder wat wils.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws