Winning Wednesday: 3x een Aqua Lashes-pakket van Ardell t.w.v. €47,95

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we 3x een Aqua Lashes-pakket van Ardell t.w.v. €47,95 weggeven!

Fake lashes

Een goede glam look maak je af met een paar kunstwimpers. Niet alleen maakt dit je oogschaduwlook net iets opvallender, ook krijg je dankzij deze lashes een sexy oogopslag. Enne, dat beetje extra, daar houden we van als we naar een feestje gaan.

Al hebben we het liever niet over het aanbrengen van de wimpers. Te veel lijm, te weinig lijm of lijm die allesbehalve goed plakt zijn struggles die je liever niet wil ervaren tijdens het aanbrengen van je make-uplook. En juist daar heeft Ardell een oplossing op bedacht.

Ardell Aqua Lashes

De lashes van Ardell breng je niet aan met wimperlijm, maar met – ja echt – water! Deze innovatieve collectie is ontworpen om je binnen enkele seconden stunning wimpers te geven, zonder het gepruts met wimperlijm.

We horen je denken: 'Hoe blijven deze wimpers in hemelsnaam zitten?' De Aqua Lashes zijn voorzien van een wimperband met een lijmrand die geactiveerd wordt door water. Pas simpelweg de wimper aan naar de vorm van je oog door de uiteinden af te knippen. Dompel vervolgens de band gedurende 5 tot 15 seconden volledig in lauw water en breng aan op je wimperlijn. Wil je de lashes weer verwijderen? Dompel een wattenstaafje in water en breng het aan op de wimperrand. Easy!

Win, win, win!

Ben jij enorm benieuwd naar deze nieuwe lashes? Ardell, wereldwijd marktleider op het gebied van kunstwimpers, geeft samen met Grazia 3x een Aqua Lashes-pakket t.w.v. €47,95 weg. Enne, het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt tot en met 14 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook