Zó zag Temptations Delphine er vroeger uit

De Vlaamse beauty is geen spat veranderd.

Lees ook

Delphine en haar grote liefde Bert vormen nu al een van de meest spraakmakende stellen van dit seizoen Temptation Island. De Vlaamse beauty is niet op haar mondje gevallen en is ontzettend eerlijk. Daarnaast is ze met haar bruine lokken ook nog eens een mooie verschijning, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave is van start en inmiddels hebben we de koppels en de singles al een beetje beter leren kennen. Zo is Delphine al tien jaar samen met haar grote liefde Bert, maar weet ze niet of ze hem na zijn misstap van vijf jaar geleden wel écht kan vertrouwen. Zo controleert ze regelmatig Berts berichten en heeft ze zelfs een tracker op zijn telefoon geïnstalleerd, zodat ze altijd kan zien waar hij is. In Temptation Island wil Delphine erachter komen of Bert te vertrouwen is zonder dat ze hem constant in de gaten hoeft te houden.

Uit de oude doos

Of Delphine en Bert ongeschonden uit Temptation zullen komen? Dat is nog maar de vraag. Het is in ieder geval zeker dat de twee het niet makkelijk zullen krijgen. De twee stellen zich beiden open naar de singles, dus anything can happen.

Benieuwd hoe Delphine er een paar jaar geleden uitzag? Wij doken de archieven in en vonden deze kiekjes.

Enne, we kwamen ook nog een heel schattig kiekje samen met Bert tegen. Of de twee na hun Temptation-avontuur nog zo gelukkig samen zijn? To be continued…

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Facebook

Laatste nieuws

Zie ook