Awh: Marieke Elsinga deelt foto uit de oude doos

'Op die kuif deed ik zo enorm mijn best', weet Marieke nog goed.

Door het hele land zijn de scholen weer begonnen. Een mooi moment om eens terug te blikken op vroeger, zo dacht Marieke Elsinga. De radio-dj dook de archieven in en vond een ultraschattig kiekje uit groep 6.

Goede kuif

Dat Marieke door de jaren heen niet veel veranderd is, blijkt wel uit de throwbackfoto die ze op het gedeelde Instagram-account van haar en Mattie Valk deelt. Sure, haar haren zijn anno 2021 wat langer en haar tanden staan wat rechter, maar verder ziet de radio-dj er nog hetzelfde uit. “Groep 6, 9 jaar oud”, valt er te lezen bij het schattige kiekje.

Wat – naast de bijzondere klerencombinatie – opvalt op de foto, is de prachtige kuif die Marieke rockt. “Op die kuif deed ik zo enorm mijn best”, schrijft Marieke bij de foto. Het geheim voor de perfecte kuif weet ze nog goed: “Veel gel. Veel lak. Goede kam en dan héél voorzichtig van de trap, anders stortte-ie in.”

Reacties

Onder de foto wordt volop gereageerd op het bijzondere kapsel van Marieke. “Goeie kuif Ricky”, “Klein gelletje in de kruin ook” en “Zo'n kuifje had ik vroeger ook”, klinkt het in de comments. Naast het kapsel herkennen Mariekes volgers haar maar al te goed terug in het kiekje uit de oude doos. “Als klein meisje al een prachtige uitstraling”, schrijft iemand. “Geweldig! Niks veranderd”, laat een ander weten. “Ah toen al zo'n mooie dame”, klinkt het volop.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws