Yes: déze actrice keert terug in Grey’s Anatomy

Fans kunnen het nauwelijks geloven.

Lees ook

Goed nieuws voor Grey's Anatomy-fans! Naast eerdere appearances van onder anderen McDreamy aka Patrick Dempsey, Lexie Grey (Chyler Leigh) en George O'Malley (T.R. Knight) is ook Kate Walsh binnenkort weer in de ziekenhuisserie te zien.

Addison Montgomery

Addison Montgomery is back! Er klonken al wat langer geruchten dat Kate Walsh terug zou keren als de getalenteerde gynaecoloog, maar nu bevestigt ze het nieuws officieel op het Instagram-account van Shondaland. “Guess who's back? Juist vrienden, dr. Addison Montgomery keert terug naar Grey Sloan Memorial Hospital”, horen we Kate zeggen. “Ah, het voelt zo goed om weer thuis te komen en me te voegen bij Shonda, Ellen en de rest van de geweldige cast van seizoen 18 van Grey's Anatomy. Wacht maar tot je ziet wat er allemaal gaat gebeuren.” Oeh…

Het is niet alleen fantastisch nieuws dat Kate na veertien (!) jaar eindelijk weer te zien is in Grey's Anatomy, maar het gaat ook nog eens om meer dan één aflevering. Wat we kunnen verwachten van dr. Montgomery en het achttiende seizoen van de ziekenhuisserie? Dat is helaas nog niet onthuld.

Private Practice

Even een snelle recap: we leerden Addison kennen aan het einde van het eerste seizoen van Grey's Anatomy als de vervreemde vrouw van Derek Shepherd. “Hi, ik ben Addison Shepherd”, stelde ze zich in die aflevering voor aan Meredith Grey. “En jij moet de vrouw zijn die het met mijn man doet.” Ai… Na deze aflevering keerde Kate meerdere keren terug in de ziekenhuisserie, en werd later een regular in de show.

Na twee seizoenen kreeg Kate in 2007 een spin-off: Private Practice. Hierin zagen we hoe Addison naar Los Angeles verhuisde om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Zes seizoenen lang konden we genieten van het wel en wee van de dokters en patiënten in een privékliniek. Maarre, er gaat toch niets boven Grey's Anatomy, dus wij zijn héél blij dat Addison weer terugkeert naar Grey Sloan.

Bekende gezichten

Zoals gezegd is Kate niet de enige die een comeback heeft gemaakt in de populaire ziekenhuisserie. Eerder maakten ook Derek Shepherd (Patrick Dempsey), George O'Malley (T.R. Knight), Lexie Grey (Chyler Leigh) en Mark 'McSteamy' Sloan (Eric Dane) al een appearance. Ook Teddy Altman (Kim Raver) is inmiddels weer een vast gezicht in Grey's Anatomy. Vanaf komend seizoen voegt niet alleen Addison zich weer bij de cast, ook Ellis Grey (Kate Burton) zal weer te zien zijn. Kortom: genoeg om naar uit te kijken.

Het achttiende seizoen van Grey's Anatomy gaat eind september van start in de Verenigde Staten. Wanneer wij het nieuwe seizoen kunnen bekijken, is helaas nog niet bekend. To be continued…

Bron: Deadline | Beeld: Grey’s Anatomy | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook