Cute: zo zag Temptations Fabrizio er vroeger uit

Op Instagram deelt de nieuwe Belgische bachelor een kiekje van zijn eerste schooldag.

Waar wij afgelopen week hebben gezien hoe bachelor Tony Junior zijn laatste roos aan Julia gaf, maakt Temptations Fabrizio Tzinaridis zich op voor zijn Belgische Bachelor-avontuur (hallo nieuwe verslaving!). Aan zijn looks gaat het in ieder geval niet liggen. Op Instagram plaatst hij het ene stoere kiekje na het andere, al deelde hij onlangs wel een héél andere kant van zichzelf.

Onzeker

Met zijn lange lokken, tatoeages en gespierde lichaam lijkt het erop dat Fabrizio niets heeft om onzeker over te zijn. Toch was dat vroeger wel anders, zo schrijft de Belgische bachelor bij een foto van zijn jongere zelf. Hij herinnert zich nog goed hoe spannend hij de eerste schooldag vond. “Wat zullen ze van me vinden? Zal ik vriendjes maken? Wat kan ik doen om cool te zijn? Ik wil erbij horen! Maar wat als ze me uitlachen?”, aldus een eerlijke Fabrizio.

“Ik hoop dat die jongen van vorig jaar me dit jaar met rust laat… Waarom moest ik ook weer naar die kapper van mama? En de kleren van m'n broer zijn te groot, dat zie je toch zo? Ik wou dat ik ook een gsm had… Waarom moet ik naar school?”, gaat de realityster verder. “Dit en honderd en één andere vragen staken niet alleen bij mij vaker de kop op op die eerste schooldag, maar ook bij veel van jouw medeleerlingen en klasgenootjes. Misschien wel bij jouw zoon of dochter? Of je leerlingen?”

Belangrijke boodschap

De Belgische bachelor hoopt dan ook dat mensen zich om de jonge kinderen zullen bekommeren. “Wees lief voor elkaar, help elkaar. Praat. Laat je niet beïnvloeden door die 'perfecte' online wereld of pestkoppen die hun negatieve zelfbeeld op jou proberen te reflecteren of je wijsmaken dat je niet goed genoeg bent”, gaat Fabrizio verder. Hij roept iedereen dan ook op om af te stappen op kinderen of jongeren die alleen zitten. “Rijk ze de hand. Wie zijn ze? Wat doen ze? Je zult versteld staan van wat er soms schuilgaat achter die onzekere, rustige blik.”

Daarnaast heeft hij nog een prachtige boodschap voor iedereen die zich in zijn verhaal herkent en zichzelf diezelfde vragen stelt: “Je kan ALLES en je kan ALLES worden. Wees jezelf.” You go, Fabrizio!

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws