Om déze bizarre reden gaan de Meilandjes alweer verhuizen

Het heeft alles te maken met de privacy van de familie.

Lees ook

Nog maar een paar maanden geleden tekende de familie Meiland officieel de papieren voor een gigantische villa in Noordwijk. Martien Meiland en Erica Meiland waren door het dolle heen, maar die blijdschap was maar van korte duur. De familie gaat opnieuw verhuizen, aangezien ze te veel last hebben van hun fans.

Geen goede aankoop

Onlangs bleek in de aflevering van Chateau Meiland al dat Erica en Martien niet stonden te springen om te verhuizen. “Nou ja, moet je luisteren: het is dus eigenlijk een miskoop geweest”, wist Martien al voor de verhuizing in Chateau Meiland te vertellen.

Volgens Erica was het gedeelte waar Martien zou gaan wonen een stuk beter toeven dan haar eigen gedeelte. “Het is heel mooi daarboven waar hij (Martien, red.) komt te wonen”, vertelde Erica die niet heel tevreden was met haar eigen woonruimte in de villa.

Overlast door fans

Toen de Meilandjes eenmaal in de woning introkken, bleek de miljoenvilla an sich niet zo'n probleem. Het zijn de fans van de familie die het wonen in de villa bijna onmogelijk maken. Onlangs vierde Martien zijn 60ste verjaardag en daar vertelde hij zijn buren, familie en vrienden het nieuws over de verhuizing, zo meldt De Telegraaf.

“Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn”, was Martien zijn verhaal begonnen. “We gaan weer verhuizen! Ja, alweer. Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop.”

40 keer op de foto

Gelukkig weet Martien te vertellen dat hij de bekendheid absoluut niet vervelend vindt. “Natuurlijk is het een gekkenhuis als ik door het dorp loop. Vanmiddag ben ik wel met veertig mensen op de foto gegaan tijdens het boodschappen doen, maar dat is geen probleem. Dat hoort er gewoon bij”, legt Martien uit. “Maar dan is het wel lekker dat je als je thuiskomt het hek dicht kan doen en daar niemand ziet.” Snappen we!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook