Droevig nieuws: Girls Aloud-zangeres Sarah Harding op 39-jarige leeftijd overleden

Een droevige dag voor de muziekwereld: Sarah Harding is op 39-jarige leeftijd overleden.

Lees ook

Eerder dit jaar maakte de Girls Aloud-zangeres bekend dat ze uitgezaaide borstkanker had. Vandaag laat haar moeder Marie op Instagram weten dat haar dochter overleden is.

Moeder Marie: “Met een gebroken hart deel ik vandaag het nieuws dat mijn prachtige dochter Sarah helaas is overleden. Velen van jullie wisten vast van Sarahs gevecht met kanker, en dat ze ongelofelijk hard heeft gevochten vanaf de diagnose tot aan haar laatste dag.”

Ook bedankt Marie iedereen voor alle steun dit afgelopen jaar. “Dat betekende de wereld voor Sarah.” Tot slot geeft de verdrietige moeder aan dat ze hoopt dat haar dochter niet herinnerd zal worden om haar gevecht tegen “deze verschrikkelijke ziekte”, maar omdat ze zo'n stralende ster was.

Girls Aloud

Sarah vormde samen met Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts en Kimberley Walsh de Britse popformatie Girls Aloud. De groep ontstond in 2002 uit de talentenjacht Popstars – the Rivals.

Enkele hitjes waren het debuutnummer Sound of the underground, Jump en Something New. In 2013 deed Girls Aloud nog de TEN Hits-tour, waarna er voorgoed een punt werd gezet achter de popgroep.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress/goffphotos /Brunopress.nl

Laatste nieuws

Zie ook