De Bachelors Oriana over Tony en Julia: ‘Denk wel dat ze het hebben gedaan’

Oriana denkt dat het na de jacuzzi nog steamier is geworden tussen Tony en Julia.

Lees ook

Oriana beleefde de date van haar dromen met bachelor Tony Junior. Helaas kon hij dit de dag erna nog eens dunnetjes overdoen met Julia. Na een helikoptervlucht eindigde hun dag in de hot tub, waar het behoorlijk steamy werd. Of er die avond meer is gebeurd toen de camera's weg waren? Oriana lijkt het in ieder geval wel zeker te weten.

Intieme date

Hoewel ze enorm heeft genoten van haar Bachelor-avontuur, vindt Oriana het moeilijk om de afleveringen terug te zien. Enne, dat kunnen wij heel goed begrijpen. Liefdesverdriet is al erg genoeg, maar óók nog eens op televisie zien hoe de man van jouw dromen heel intiem is met een ander? Daar breekt je hart pas echt van. René Watzema en Fawry Not Sawry van RUMAGTV vroegen haar hoe zij het vond dat Tony en Julia zo intiem waren tijdens hun 24-uursdate. “Het is niet gentleman wat hij tegen mij zei”, weet Oriana te vertellen. “Hij wou bij mij een gentleman zijn tegenover Juul, maar je ziet meteen dat hij dat niet tegenover mij is. Dus waar zit je gevoel dan voor mij?”, haalt ze uit naar Tony.

Spicy beelden

“Die jacuzzi is heel wat spannender en heavier dan dat Tony en ik gezoend hebben op beeld”, gaat de beauty verder. “En dan wil je bij mij heel lief doen en doen alsof je een man bent… Sorry, daar kan ik een beetje pissig om raken. Als ik dit soort spicy beelden zie – ik wil niet eens weten wat er gebeurd is erna – dan denk ik wel: de volgende dag moet je wel een speech naar mij doen en me in de ogen aankijken. Vertellen hoe leuk je m'n moeder vindt en hoe lief je me vindt, terwijl je daarvoor met haar allemaal leuke dingen hebt gedaan. Ik vind dat wel heftig, houd het dan netjes.”

Of Oriana denkt dat er meer tussen Tony en Julia is gebeurd na de steamy jacuzzi? Daar kan ze heel kort over zijn: “Ja, ik denk het wel”, weet ze te vertellen. Enne, dat gevoel heeft ze niet alleen ná het zien van de finale. “Ik had toen al een soort onderbuikgevoel dat het was gebeurd”, gaat Oriana verder. “Ik wist het eigenlijk meteen.”

Haat

De beauty was er kapot van toen niet zij, maar Julia de felbegeerde laatste roos van Tony kreeg. Om het allemaal nóg ietsje erger te maken, moest ze ook nog eens samen met Julia terugvliegen naar Nederland. “Ik moest naast haar zitten”, verklapt Oriana. “Ik heb haar de hele weg genegeerd. Op dit moment zijn we heel close, maar op dat moment haat je even iedereen en alles. Ze is de liefste van de wereld, maar op dat moment haatte ik haar echt.”

Bron: RUMAGTV | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen) | Video: RUMAGTV

Laatste nieuws

Zie ook