Dít is waar je Efrain uit Temptation Island: Love or Leave al van kunt kennen

Dit is niet de eerste keer dat we Efrain op tv zien.

Lees ook

In aflevering 3 van Temptation Island ontmoeten we het nieuwe koppel Efrain Balochie en Aylin Kirmiki. Zij komen in de plaats voor Koen en Deborah, die door de singles naar huis zijn gestuurd. Maarre, waarom komt Efrain ons zo bekend voor?

Verleider

Het is niet de eerste keer dat we Efrain bij Temptation Island zien. Hij heeft zijn tv-debuut namelijk al eerder gemaakt, toen hij in 2020 meedeed als verleider. Ondanks dat hij toen goed in de smaak viel bij de dames, heeft hij er geen liefde aan overgehouden. Gelukkig vond hij in juni 2020 zijn liefde bij Aylin.

Het koppel maakten eerder al bekend dat er veel op het spel staat. Ze hebben namelijk de droom om in Milaan te gaan wonen. Op Temptation Island willen ze kijken of ze elkaar kunnen vertrouwen en of ze meant to be zijn. Wij zijn benieuwd hoe Efrain en Aylin het gaat doen!

Mocro Maffia

Bij Temptation Island vertelde Efrain al dat hij als model en acteur aan het werk was, en daar is ook geen woord aan gelogen. Hij is namelijk ook te zien in de populaire serie Mocro Maffia. Hierin speelde hij de bodyguard van drugsbazin Tia Alvarez. Helaas had hij toen geen tekst, maar maakte zijn knappe koppie toen al een onuitwisbare indruk.

Bron: LoveReality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook