doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's voor het aankomende weekend

Wij zetten de leukste tips voor je op een rij.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615229c263ac9 img{#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615229c263ac9 img{#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615229c263ac9 img{#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615229c263ac9 img{#fig-615229c263ac9 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Grazia to do weekend

Het weekend staat weer voor de deur! Niet alleen staat er zomers weer op de planning, er is ook genoeg te doen in de aankomende dagen. Wij zetten de leukste to do's voor je op een rij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bingen maar

Vanaf 1 september is de bloedstollende serie Time te bingen. Scoort een 8,3 op IMDB en is by far de meest spannende serie die we in tijden hebben gezien. Mark Hebden, een leraar, echtgenoot en vader, doodt per ongeluk een onschuldige man en belandt in de gevangenis. Verteerd door schuldgevoelens over zijn daden, accepteert hij zijn straf van vier jaar.

Aangezien dit een compleet ander leven is dan hij tot nu toe heeft gekend, heeft Mark geen idee wat hij kan verwachten in deze bizarre nieuwe omgeving. Ondertussen doet gevangenisbewaarder Eric Reid zijn uiterste best om met beperkte middelen de mensen waarover hij het gezag heeft te beschermen. Dit is een dagelijkse uitdaging in een ruimte die bol staat van de spanning. Als één van de gevaarlijkste gedetineerden zijn zwakte aan het licht brengt, komt Eric op een kruispunt dat hem dwingt te kiezen tussen zijn principes en zijn liefde voor zijn gezin...

De serie Time is vanaf 1 september te zien op BBC First.

Forest Film Festival

Deze zomer kijk je de mooiste films onder de sterrenhemel in het Amsterdamse Bostheater. Het festival, opgericht door Hanna Verboom, is een jaarlijks terugkerend evenement. Het Cinetree Forest Filmfestival is dé plek waar je met je bestie, familie, kids, lover of wie dan ook kunt genieten van de meest geweldige films, muziek en nog veel meer.

Geniet op vrijdagavond 3 september van de Beatles-special, met de musicalfilm Across the Universe (meezingen mag). Op zaterdag 4 september sleep je je date mee naar de BNN First Dates special, hier kijk je naar de film Call Me By Your Name en geniet je van een voordracht van stadsdichter Jesse Laport. Op zondag 5 september kun je samen met je geliefde viervoeter naar een dog-friendly avond in het Amsterdamse Bos om te kijken naar de prijswinnende documentaire Stray.

Kaartjes voor het Amsterdamse Bostheater scoor je via deze link.

Bring your dog

Een nachtje weg is altijd een goed idee, maar hier denkt je trouwe viervoeter misschien wel anders over. Bij lifestyle hotel Kimpton De Witt begrijpen ze dit maar al te goed en worden onze harige vrienden extra in het zonnetje gezet. Sterker nog, het hotel heeft een hotelpackage gelanceerd speciaal voor honden en een extra werknemer aangenomen die zich om de viervoeters bekommert.

Speciaal voor hondenbaasjes die een bezoekje aan Amsterdam willen brengen, heeft Kimpton De Witt de Paws for Thought hotelpackage gelanceerd. Je krijgt bij je boeking een package met onder meer inclusief gezonde hondensnoepjes van True Hemp met natuurlijke, rustgevende kruiden. Ook kun je een puppuccino ophalen in Kimpton Conservatory en krijg je een Instax camera om alle herinneringen samen vast te leggen. Verder ligt er in de kamer een groot dog bed waardoor zowel hond als baasje(s) kunnen genieten van een heerlijke nachtrust. Hoe leuk is dat?!

Staycation in Rotterdam

Wil je even heerlijk uitchecken? Maak dan van je dagje weg een heerlijke staycation. TheFork weet waar je moet zijn. In hartje Rotterdam vind je sterrenrestaurant The Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel. Onze favoriet op de kaart? De gerookte kreeft. Yum, daar knap je van op tijdens een nachtje weg.

Meer informatie vind je via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');