O my: deze leren broek met string gaat viral

Het internet is not amused.

Lees ook

We riepen het al eerder: de low-rise broeken zijn terug van weggeweest. Deze trend was een grote hit in 2000, maar is in anno 2021 ook hartstikke trendy. Toch zijn er ook varianten waar wij onze twijfels bij hebben. Zoals bij deze leren variant mét string…

Low-rise

Vroeger droegen we onze low-rise broeken zo laag dat onze thong ook zichtbaar was. Ook deze trend maakte dit jaar al een rentree, maar daar werden we niet écht wild van. Nu gooit ASOS het over een andere boeg, en komt met een heel merkwaardig product op de markt. Zij combineren namelijk een lage broek mét string, gehuld in een leren jasje.

Thong back trousers

Wij moesten ook twee keer met onze ogen knipperen toen we deze low-rise broek zagen. De voorkant ziet er namelijk prima uit. Het is een mooie broek met slangenprint-leer. En voor de prijs van €30,99 lijkt het ook een koopje te zijn. Toch is het vooral de achterkant die ons doet verbazen. Daar zit de broek namelijk een stuk lager en zit er een klein stukje stof om je bilnaad te verbloemen. Ehm, wat?

Zie jij deze look wel zitten? Op de website vind je de broek onder de naam: 'Thong back trousers'.

Niet waarderen

Of ASOS hiermee de plank misslaat of een nieuwe trend op het oog heeft: het internet kan het niet waarderen. Zo deelt iemand op Twitter: “Victorians! Laat de absolute absurditeit van deze stringbroek op ASOS je opvrolijken – en bid dat de lockdown lang genoeg duurt zodat we nooit iemand deze zien dragen.” Ach, is die lockdown toch ergens goed voor!

Bron: Her | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook