Even voorstellen: dit is alles wat we weten over het nieuwe koppel in Temptation Island

Meet Efrain en Aylin.

Temptation Island: Love or Leave is nog maar net van start gegaan en we hebben nu al afscheid moeten nemen van een koppel. Maarre, dat betekent ook dat er weer een nieuw koppel, Efrain en Aylin, klaar staat om het liefdesavontuur aan te gaan. Dit is wat we tot nu toe over hen weten.

Naar huis gestuurd

In de tweede aflevering van Temptation Island: Love or Leave werd bekendgemaakt dat de singles dit seizoen iets meer in te brengen hebben. Vroeg naar bed gaan of met een koptelefoon op aan de zwembadrand zitten, dat zit er voor de koppels dit seizoen niet in. Je wordt namelijk naar huis gestuurd wanneer je je niet voldoende openstelt en de singles geen kans geeft. Er zitten in de mannen- en vrouwenvilla een aantal heftige lampen in het zwembad die licht afgeven wanneer er iemand van de deelnemende koppels zich niet voldoende openstelt. Het meest geheimzinnige van deze nieuwe feature: je weet niet precies voor wie die lampen branden.

Na maximaal 24 uur kunnen de singles besluiten of ze vinden dat diegene is veranderd en bereid is om het avontuur aan te gaan. Is dat niet het geval? Dan moet diegene sámen met zijn partner het eiland verlaten. Enne, het moge duidelijk zijn dat deze nieuwe regel wel degelijk van toepassing is. In de derde aflevering werd namelijk het eerste koppel al naar huis gestuurd. Koen en Deborah werden door de singles naar huis gestuurd, omdat vooral Deborah zich niet voldoende openstelde.

Weinig vertrouwen

Terwijl het afscheid van Koen en Deborah nog maar nét achter de rug was, mochten we al kennismaken met het gloednieuwe koppel Efrain en Aylin. Efrain is 24 jaar en werkt als model en acteur, vertelt hij. Deze sociale jongen valt op sportieve, slanke vrouwen. Ook zijn stunning vriendin, de 22-jarige Aylin, werkt in de modewereld. Aylin is een zorgzaam type en valt op sociale en ondernemende jongens. De twee zijn inmiddels twee jaar samen, maar willen erachter komen of ze elkaar kunnen vertrouwen en of ze meant to be zijn. Enne, er staat behoorlijk wat op het spel. De twee willen namelijk verhuizen naar Milaan.

“We hebben elkaar leren kennen door een vriendin en hebben daarna via Instagram contact gehouden”, vertelt Aylin. “Daarna hebben we elkaar ontmoet en elkaar nooit meer losgelaten.” Toch zijn er nog twijfels over de toekomst. Efrain was in het verleden een behoorlijke player, ook toen hij al met Aylin aan het daten was. “Een eerlijke player”, voegt hij daar aan toe. Hij had namelijk op een feestje gezoend met iemand anders, maar had dit wel eerlijk aan Aylin verteld, zo zegt hij. Toch gelooft Aylin niet dat dit het enige is dat er is gebeurd. Op zijn beurt vertrouwt Efrain zijn wederhelft niet met een paar drankjes op…

Of de Italiaanse droom van Efrain en Aylin na Temptation Island door zal gaan? To be continued…

Beeld: Videoland

Laatste nieuws