Zien: Annemarie Keizer showt groeiende baby belly

Wat ziet ze er goed uit!

Lees ook

In juni maakten Annemarie en Simon Keizer bekend dat ze opnieuw in verwachting zijn. Hun 4-jarige dochter Kiki wordt grote zus. Op Instagram deelt Annemarie met haar volgers hoe snel haar buik groeit. Wat ziet ze er goed uit!

Groeit als kool

De baby belly van Annemarie groeit als kool. Op haar Instagram deelt ze trots hoe haar buik in drie weken al gegroeid is. Bij de foto's zien we haar belly van 17 weken, 18 weken en 19 weken. Enne, wat heeft ze een prachtige pregnancy glow!

Ook haar volgers zien Annemarie stralen, en dus wordt ze al snel overladen met lieve reacties. Zo grapt Jaap Kwakman van de 3JS: “Jij kan met 32 weken nog steeds door de brievenbus.” Hierop grapt hubby Simon: “Haha nou dat zou ik niet hardop zeggen hoor.” Ook reacties als “Mooi!”, “Prachtig ben je” en “Je straalt”, zijn er onder de foto te lezen. En wij sluiten ons daar helemaal bij aan!

‘Wat waren we jong achteraf’

Een paar dagen eerder deelde Annemarie al hoe ze met Simon samen is gekomen. “17 jaar geleden was daar een eerste (onverwachte) korte date”, begint de blondine haar verhaal. De twee gaan way back en kenden elkaar al jaren voordat de vonk oversprong. “Wat waren we jong achteraf, maar liefde overvalt je op onverwachte momenten.” Bij het bericht deelt ze een lieve foto van de twee. Bekijk 'm hieronder!

Bron: Vriendin | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook