André en Sarah showen hun nieuwe liefdesnestje

Wat lief!

Lees ook

Na een romantische vakantie en een speciale tatoeage nemen André Hazes en Sarah van Soelen hun liefde een stapje verder. Het stel gaat namelijk samenwonen in een nieuw appartement. De verbouwing is in volle gang en op Instagram en geven ze alvast een sneak preview van hun liefdesnestje.

Druk aan het renoveren

Sarah van Soelen neemt haar volgers mee in een kijkje achter de schermen bij hun nieuwe stulpje. Ze zijn nog druk bezig met renoveren, maar het ziet er al veelbelovend uit. Het stel gaat in de chique wijk Hillegersberg wonen.

Shownieuws heeft het filmpje in handen gekregen. Bekijk het filmpje HIER!

‘Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen’

In juli vertelden het stapelverliefde koppel dat ze de sleutel van hun stulpje hadden gekregen. Na het tekenen van de contracten was de deal rond: André en Sarah gingen samenwonen in Rotterdam. Dit maakte de blondine destijds bekend op Instagram. Bij een paar zoete foto's van het stel schreef ze de tekst: “Eindelijk is het zo ver! Ons eigen huisje! Niks liever dan met JOU!! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons!! Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always.”

Bekijk de lieve foto's hieronder!

Wij wensen de twee veel geluk in hun nieuwe huisje!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook