Oei: Sylvie Meis begaat blunder op Love Island

Sylvie zakt letterlijk en figuurlijk door de grond

Lees ook

Sylvie Meis is begonnen aan haar Duitse Love Island-avontuur. Bepakt en bezakt (letterlijk, want ze nam zeven volle koffers mee) begon de presentatrice aan haar grote tv-comeback. Toch verliep dit niet helemaal zoals gehoopt…

Blunder

Vol goede moed stapte Sylvie op haar torenhoge roze hakken de Love Island-villa in. Maarre, dat is best wel lastig zo op die houten vlonders. Dat ondervond ook La Meis, die plots met haar naaldhak (love the shoes!) tussen de latjes bleef haken. Aangezien de deelnemers netjes op hun plek moesten blijven staan, stond Sylvie er letterlijk en figuurlijk alleen voor. Uiteindelijk liep alles gesmeerd, want ach, die Syl is wel wat gewend.

Shownieuws wist de awkward blunder van Sylvie vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Geen succes

Ach, het is allemaal voor een goed doel, right? Nou, helaas is dat ook niet het geval. De eerste aflevering van de Duitse Love Island was namelijk niet zo'n succes. 'Maar' 540.000 kijkers zaten voor de buis gekluisterd. In Nederland zou dat met een mooi marktaandeel nog een prima score kunnen zijn, maar voor Duitsland met haar 80 miljoen inwoners is dit niet best. En dat terwijl Sylvie enorm uitkeek naar haar eerste presentatieklus in vijf jaar. Wellicht geen spetterende start, maar dit kan nog komen! Aan Sylvie ligt het in ieder geval niet.

Bron: Beau Monde, Love Island Duitsland | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook