Hilarisch: Justin Bieber ‘poseert’ in vrouwenondergoed

Looking good, Justin.

Al draagt Justin Bieber een vuilniszak, dan ziet de zanger er alsnog handsome uit. Justin kan vrijwel elke look hebben, en dat bewijst dit foutje op een billboard in Los Angeles maar al te goed.

Vrouwenondergoed

Gister werd Justin gespot op een gigantisch billboard in Los Angeles. Dat de zanger op een huge billboard pronkt is niet bijzonder, maar de outfitkeuze van de zanger wel. Door een foutje in het automatische billboard verscheen namelijk alleen het bovenlichaam van de zanger in beeld.

En eh…aan de onderkant van het bilboard zien we de onderste helft van een SKIMS-campagne. SKIMS is de shapewearlijn van Kim Kardashian en deze undies blijken ook Justin goed te staan.

Hilarische beelden

Terwijl veel autobestuurders vastzaten in de file in Los Angeles, konden ze genieten van deze onverwachtse collab van Justin en Kim. De reacties bij de foto zijn dan ook hilarisch. Zo schrijft een Twitteraar: “Waarom is deze toevallige Balenciaga/SKIMS billboard-mashup de beste advertentiecampagne die ik ooit heb gezien?”

En laat een andere Twitteraar weten dat het vastzitten in traffic helemaal niet zo erg is. “Justin Bieber voor SKIMS Balenciaga is alles wat je maar kunt wensen, wanneer je op een maandag naar huis rijdt.”

Bron: Today | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws