Oeh: deze serie à la Greys Anatomy is vanaf vandaag te zien op Netflix

Cancel je plannen voor vanavond.

Lees ook

Hete mannen en vrouwen in doktersjasjes, wij krijgen er geen genoeg van. Na zeventien seizoenen van Grey's Anatomy zitten wij klaar voor meer ziekenhuisdrama. Gelukkig verhoort Netflix onze gebeden. Vanaf vandaag is Chicago Med namelijk te zien op de streamingdienst.

Chicago Med

De ziekenhuisserie is een spin-off van de razendpopulaire series Chicago Fire en Chicago P.D. In Chicago Med dealen de artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met bizarre situaties op de spoedeisende hulp. Enne, net als bij Grey's Anatomy kunnen we niet alleen onze medische kennis wat opkrikken, ook krijg je een goede dosis liefdesdrama voorgeschoteld. Daar gaat ons hart flink wat sneller van kloppen!

Nog meer goed nieuws: er verschijnen meerdere seizoenen van Chicago Med op Netflix. Niet twee, niet drie, maar liefst vier (!) seizoenen zijn vanaf vandaag te bingen. We lopen wel een beetje achter op de Verenigde Staten, daar staat het zevende seizoen namelijk al op het punt te beginnen. Ach ja, hebben we iets om naar uit te kijken.

https://youtube.com/watch?v=J_tGlmHqRC4

Chicago Fire

But that's not all, want ook de eerste vier seizoenen van Chicago Fire zijn vanaf vandaag te streamen bij Netflix. Deze serie volgt de levens van brandweerlieden en paramedici, terwijl ze onder lastige omstandigheden werken in Chicago. In de Verenigde Staten verschijnt het tiende seizoen van Chicago Fire binnenkort, dus het is wel te stellen dat dit een zeer goede serie is. Enne, op IMDB krijgt-ie een score van acht van de tien sterren. Cancel je plannen dus maar voor vanavond!

Bron: Streamwijzer | Beeld: Chicago Med

Laatste nieuws

Zie ook