De Bachelors Julia reageert op haatreacties: ‘Heel erg pijnlijk’

Julia kreeg na iedere uitzending bakken kritiek over zich heen.

Lees ook

Haar deelname aan De Bachelor bezorgt Julia helaas niet alleen vlinders in haar buik. De beauty kreeg op social media behoorlijk wat kritiek over zich heen en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten.

Negatieve reacties

Tijdens haar deelname aan De Bachelor gebeurden er een aantal dingen waardoor Tony Junior twijfelde aan de eerlijkheid van Julia. Zo twijfelde Carmen, de bestie van Tony, aan de oprechtheid van Julia en confronteerde de dj Julia met een opvallende ontdekking. Julia zou het namelijk vlak voor haar deelname gezellig hebben gehad met een andere bachelor.

Kijkers gaven via social media hun ongezouten mening over Julia en dat viel de actrice behoorlijk zwaar. In een Instagram Live op het account van Videoland vertelt ze er eerlijk over.

Pijnlijk

Samen met Oriana, India en Jolijn sprak Julia gisteravond via Instagram Live over De Bachelor. De video was nog maar net begonnen of er stroomden al negatieve reacties binnen over Julia. “Ik vind het niet oké dat mensen zo negatief zijn, doe dat alsjeblieft niet. Ik vind dat ook echt niet leuk voor Juul”, roept Oriana. “Laten we het gezellig houden.”

Waarna Julia eerlijk toegeeft dat deze reacties haar pijn doen. “Ik krijg zoveel liefde en zoveel support, dat is heel bizar en bijzonder. Maar ik krijg ook heel veel negatieve comments te zien, en dat is heel erg pijnlijk”, begint Julia. “Iedereen heeft z'n eigen mening. Het is jammer dat ze dat baseren op een eerste indruk van mij. Ik weet wie ik ben en wat er allemaal is gebeurd. Ik krijg heel veel support van mijn vriendinnen”, gaat ze verder. “Het is vervelend, maar je doet er niks aan.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook