Winning Wednesday: 1x een pakket van de nieuwe STRONG & FIT-lijn van FITSHE t.w.v. €65

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Deze week mogen we 1x een pakket van de nieuwe STRONG & FIT-lijn van FITSHE t.w.v. €65 weggeven.

Bouwstenen van je lichaam

De zomer loopt helaas op z'n eind. Een zonnig tripje of een welverdiende (school)vakantie hebben we inmiddels achter de rug, dus het is tijd om je healthy habits weer op te pakken. Ritme, beweging en gezonde voeding zijn belangrijk om je fit te voelen. Vooral gezonde voeding gaat je helpen bij het volhouden van je gezonde gewoontes, want niet alleen worden je sportprestaties dan beter, ook doet gezonde voeding veel voor je haar, nagels en huid. Vooral proteïne speelt hierbij een grote rol.

De juiste hoeveelheid proteïne zal je helpen om stevige nagels, sterk haar en een stralende huid te onderhouden. Eiwitten zijn immers de bouwstenen van je lichaam. Genoeg proteïne binnenkrijgen is niet altijd makkelijk en daarom gaan wij je een handje helpen.

FITSHE

FITSHE maakt het haar missie om vrouwen de tools te bieden om de beste versie van zichzelf te kunnen worden. Of je fitnesservaring nu al kilometerslang is of je pas net je first steps in de wereld van het gezonde leven hebt gezet, FITSHE helpt graag mee. Dat doet het merk door premium voeding te produceren die natuurlijk én lekker is.

Voor FITSHE betekent fit zijn niet alleen sterke spieren en uithoudingsvermogen hebben, maar ook aandacht besteden aan je innerlijke gezondheid. Zowel in lichaam als geest, want die twee werken samen. Wij geloven dat je het meeste uit het leven haalt als je liefdevol en consequent voor jezelf zorgt. Daarom biedt de STRONG & FIT-lijn 100 procent natuurlijke bars en shakes om je actieve levensstijl te ondersteunen. En daar worden we héél blij van.

Win, win, win

Kun jij niet wachten om jezelf te verwennen met de STRONG & FIT-lijn van FITSHE? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt tot en met 7 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook