Ook déze EOTBDD-ster is in verwachting van een kindje

'Mommy and daddy to be.'

Lees ook

Er is een heuse babyboom aan de gang onder sterren van Ex on the Beach: Double Dutch. Na Chiara, Terror Twin Sharon en of course Jørney is nu ook Djessy in verwachting van een kindje.

Ex on the Beach

We kennen Djessy uit het vierde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Om even je geheugen op te frissen: dat was het seizoen met Italiaanse womanizer Elias, twerk-queen Lena en Brody ‘El Loco’. Hoewel Djessy behoorlijk in de smaak viel bij bijna alle mannen op het eiland, wist Elias haar te veroveren met zijn beruchte ketting. Al was deze 'exclusieve relatie' niet van lange duur: met de komst van Yasmine stond de villa behoorlijk op de kop.

Dat het uiteindelijk niets is geworden tussen Djessy en de mannen op het eiland, is wel duidelijk. Fast forward naar 2021 is de beauty dolgelukkig met haar vriend Jim.

Zwanger

Enne, Djessy en Jim hebben groot nieuws. Ze zijn namelijk in verwachting van een kindje! Op Instagram plaatst de brunette een reeks stunning foto's waarop ze de echo van hun baby laat zien. “Mommy and daddy to be“, schrijft ze bij de kiekjes. Ook verklapt ze meteen de datum waarop ze is uitgerekend: 22 maart 2022.

Onder de foto's regent het felicitaties voor de parents to be. “Super leuk”, “Proficiat” en “Omg wat leuk!”, klinkt het in de reacties. “Gefeliciteerd schat”, schrijft onder anderen Temptations Jaimy Dorenbosch.

Bron: LoveReality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook