Tabitha deelt eerlijke foto van moederschap

'Hierbij een foto van hoe ik me de rest van de dag voel', schrijft de zangers bij het bericht.

Lees ook

Dat een baby veel werk is, kan ook zangeres Tabitha beamen. Na de bevalling van dochter Imaya in maart is ze volop aan het moederen geslagen. Op haar Instagram deelt ze een eerlijk bericht, waar veel ouders zich in herkennen.

#MOEder

Een pasgeboren baby kost veel tijd en energie. Iets waar Tabitha nu ook mee te maken heeft. Haar dochter is nu drie maanden en dus zit ze tot haar nek in de luiers, spuugdoekjes en slapeloze nachten. En vooral dat laatste is iets waar de zangeres moeite mee heeft.

Op haar Instagram deelt ze een eerlijk bericht over het moederschap. Bij een foto van een zichtbaar vermoeide Tabitha schrijft ze: “Het is dat mijn dochter heeeeel schattig is en als ze lacht ik mijn vermoeidheid even vergeet. Hierbij een foto van hoe ik me de rest van de dag voel.” De hashtags benadrukken nogmaals hoe erg Tabitha er doorheen zit: #MOEder en #HebJeGeenFilterVoor. Awh!

You got this mama

Onder haar bericht kan ze rekenen op veel steun van haar volgers. Reacties als “You got this mama“, “Respect voor het delen sis” en “Ik herken dit zo erg”, zijn er onder het bericht te lezen. Ook deelt een volger hoe blij ze is dat de zangeres dit bericht deelt. Zo schrijft ze: “Heerlijke vrouw met je eerlijkheid. Zo prachtig en stralend als we je zien. Ben ik blij dat je ook dit met ons deelt. Zodat we allemaal zien dat het normaal is.” En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Eerlijke foto’s

Dit is overigens niet de eerste keer dat de zangeres een kijkje in het moederschap geeft. Al eerder liet ze zien hoe ze een pasgeboren baby en een druk werkleven combineert: kolvend, op de achterbank van de auto. Mom life stopt immers nooit!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook