Jaimie Vaes over relatie met Lil’ Kleine: ‘We geven gewoon niet op’

'Er zijn ruzies, maar er zijn ook veel mooie momenten.'

Lees ook

Jaimie Vaes en Lil' Kleine hebben op dit moment een break genomen van elkaar, maar de liefde is nog steeds aanwezig. Dit vertelt de realityster in een interview met LINDA.meiden. De twee hebben nog altijd veel contact en respect voor elkaar. “Er zijn ruzies, maar er zijn ook veel mooie momenten”, aldus Jaimie.

Ibiza

Op dit moment woont Jorik, de echte naam van Lil' Kleine, in Amsterdam. Jaimie woont met hun zoontje Lío op het zonnige Ibiza. Ondanks de afstand heeft Jaimie er vertrouwen in dat Jorik bezig is om zichzelf te ontwikkelen. “Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden”, deelt ze openhartig over de situatie.

Wel weet ze dat dit een tijdje kan duren. Zo legt ze uit: “Er moest natuurlijk iets wezenlijk veranderen tussen Jorik en mij, en zo’n transitie gaat in vlagen.”

Op een voetstuk

De brunette ziet haar relatie met Lil' kleine nog niet stranden: “We geven gewoon niet op. We zijn jong en leren van elkaar.” Ze voelt nog steeds liefde voor hem, maar ze weet ook wat er mis is gegaan. De rapper plaatste haar namelijk op een voetstuk, waardoor ze niet meer dezelfde taal zijn gaan spreken. Toch blijft ze realistisch: “Nu ik hem heb gewezen op bepaalde patronen, is het aan hem om te bepalen wat hij ermee doet.”

“Als een relatie op een gegeven moment toxic wordt, of dat nou op een verbale of non-verbale manier is, dan moet je daar iets aan doen”, stelt Jaimie.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook