Jaimie Vaes blikt terug op statement met Lil’ Kleine

'Ik zit daar met twijfel, niet honderd procent ontspannen.'

Lees ook

Het is alweer een paar maanden geleden sinds die beruchte nacht op Ibiza. Een paar dagen na het vermeende geweldsincident brachten Jaimie Vaes en Lil' Kleine gezamenlijk een statement naar buiten. Nu kijkt Jaimie hier met gemengde gevoelens op terug, vertelt ze in gesprek met LINDA.meiden.

Statement

Afgelopen mei stond de wereld van Jaimie Vaes volledig op zijn kop na het vermeende geweldsincident op Ibiza. Hoewel ze zich eerst stilhield, verraste de beauty haar volgers een paar dagen later met een statement over die beruchte avond. Enne, dat deed ze niet alleen. Nee, niemand minder dan Lil' Kleine zat naast haar. “Wij denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin”, zei Jaimie destijds.

Daarbij wilde ze benadrukken dat zowel Jorik Scholten – zoals Lil' Kleine eigenlijk heet – als zij het beste wil voor hun gezin. “Wij zijn de liefste ouders voor Lío. We zullen nooit iets doen om hem in een situatie te zetten die niet gezond of gevaarlijk is.” Veel over de nacht op Ibiza wilde het stel niet kwijt, alleen dat er geen klappen zijn uitgedeeld. “We willen echt benadrukken dat er die avond geen fysiek geweld is geweest.”

Gemengde gevoelens

Jaimie staat inmiddels niet meer honderd procent achter het filmpje dat ze samen met Lil' Kleine opnam, enkele dagen na die beruchte nacht. Ze kijkt er dan ook met gemengde gevoelens op terug, laat ze weten. “Ik zit daar met twijfel, niet honderd procent ontspannen”, aldus Jaimie. “Zit ik er verstard? Zeker. Is het statement een stukje sturing van het management geweest? Wellicht.” Ai…

Toxic relatie

Na het vermeende geweldsincident werd Jaimie door heel bekend en onbekend Nederland bijgestaan. Zo plaatste Olcay Gulsen een bericht over huiselijk geweld op Instagram. Hoewel goedbedoeld, herkende Jaimie zichzelf niet in het beeld dat in dat bericht werd geschetst. “De vrouw die koste wat kost in een ongezonde relatie blijft? Ik herkende me er niet in, wilde die vrouw niet zijn. Want als een relatie op een gegeven moment toxic wordt, of dat nou op een verbale of non-verbale manier is, dan moet je daar iets aan doen”, weet de brunette te vertellen.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook